19.4 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Λάντεσμπεργκ: «Ένιωσα σαν τον Μέσι»

Ο Σίλβεν Λάντεσμπεργκ «εκτέλεσε» την Μπαρτσελόνα με 48 πόντους, στη μεγάλη νίκη της Εστουδιάντες με 100-95.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο πρώην παίκτης της Μακάμπι για τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τους Καταλανούς:

«Με το να κάνω αυτή την εμφάνιση κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ένιωσα για λίγο σαν τον Μέσι. Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω τι έκανα, δεν είχα χρόνο να σκεφτώ και μετά όταν ηρέμησα είχα αρκετές κλήσεις από φίλους και την οικογένειά μου. Ήταν πολύ ωραίο», ενώ πρόσθεσε πως «είχε πλάκα, ειδικά από τη στιγμή που πήραμε τη νίκη. Αυτό είναι κάτι που θα θυμάμαι για όλη τη ζωή μου».

Ο Αμερικανός γκαρντ στάθηκε και σε ένα ξεχωριστό επίτευγμα της Εστουντιάντες. «Μου είπαν πως η Εστουντιάντες δεν είχε κερδίσει την Μπαρτσελόνα στο Palau Blaugrana για μια δεκαετία. Θα ήθελα να μάθω πότε ήταν η τελευταία φορά που κερδίσαμε την Μπαρτσελόνα εντός και εκτός έδρας. Είναι σημαντικό επίτευγμα αυτό που πετύχαμε φέτος. Είχα κερδίσει την Μπαρτσελόνα και όταν έπαιζα στην Euroleague με την Μακάμπι Τελ Αβίβ».

Παράλληλα, ο Λάντεσμπεργκ μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τους συμπαίκτες του. «Δεν μπορώ να πάρω εγώ όλη τη δόξα. Παίζω με έναν από τους καλύτερους play maker στην Ευρώπη, αν όχι τον καλύτερο, τον Ομάρ Κουκ. Όταν έχεις έναν συμπαίκτη σαν αυτόν, όλα γίνονται πιο εύκολα για σένα. Πρέπει να πάρει πολλά credit για τη νίκη, όπως και οι συμπαίκτες μου που με βοήθησαν πάρα πολύ και έκαναν τη ζωή μου πιο εύκολη».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ