17.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Λάνσνταουν: “Καλή, ψηλή ομάδα ο Προμηθέας”

Ο Προμηθέας Πάτρας ετοιμάζεται για τον πρώτο του αγώνα στo Top16 του EuroCup. Η πρεμιέρα θα γίνει εκτός έδρας με αντίπαλο την Μπρέσια (7/1, 21.30). Τόσο ο προπονητής της ιταλικής ομάδας, όσο και ένα από τα πλέον επικίνδυνα όπλα της, ο Ντεάντρε Λάνσνταουν στάθηκαν στη δυναμική των Αχαιών, αλλά και σιτς προσθήκες που έκανε.

"Θα παίξουμε απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται στη δεύτερη θέση του ελληνικού πρωταθλήματος και μία από τις λίγες που κατάφερε φέτος να νικήσει τη Βίρτους Μπολόνια. Επιπλέον έχει προσθέσει έμπειρους παίκτες, όπως ο Μαυροκεφαλίδης και ο Μάντζαρης. Είναι ομάδα που σουτάρει πολλά τρίποντα και της αρέσει να παίζει γρήγορα. Θα πρέπει λοιπόν να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα και να κάνουμε και ατομικά αυτό που πρέπει ο καθένας σε άμυνα και ριμπάουντ".

Ο Λάνσντουν έκανε λόγο "σκληρή μάχη" και πρόσθεσε: "Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή και ψηλή ομάδα. Πρέπει να παίξουμε έξυπνα, να κοντρολάρουμε το τέμπο, γνωρίζοντας πως μόλις πριν δύο μέρες είχαμε ένα σκληρό παιχνίδι. Είμαστε στο Top16 του EuroCup και πρέπει να παίξουμε με αυτοπεποίθηση και να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι".

"



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ