18.4 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Λάνγκφορντ: “Θα δω το ΟΑΚΑ από τη… σωστή πλευρά”

Ο Κιθ Λάνγκφορντ επιστρέφει στην Ευρωλίγκα και ανυπομονεί. Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού προετοιμαζέται με τους συμπαίκτες του για την αναμέτρηση της πρεμιέρας με την Μακάμπι Τελ Αβίβ αύριο (11/11, 21.00) στο ΟΑΚΑ.

Μιλώντας για την αυριανή αντίπαλο του "τριφυλλιού" ο Λάνγκφορντ τόνισε: "Ένα από τα βασικά στοιχεία του παιχνιδιού της είναι η αθλητικότητα. Ειδικά στους ψηλούς. Ο Μπλακ, ο Ο'Μπράιαντ είναι πολύ αθλητικοί και θέλουν να πηγαίνουν στην επαφή. Θέλουμε να μην τους το επιτρέψουμε αυτό για να φτάσουμε στη νίκη».

Ο ίδιος δήλωσε ενθουσιασμένος για την επιστροφή του στην Ευρωλίγκα και εξήγησε γιατί: "Είμαι ενθουσιασμένος για πολλούς λόγους. Θα είναι το πρώτο παιχνίδι στην διοργάνωση μετά από ένα χρόνο απουσίας, ενώ επίσης θα έχω την ευκαιρία να δω το ΟΑΚΑ από τη σωστή πλευρά. Περιμένω πως και πως. Όλες οι ομάδες είναι ενθουσιασμένες, γιατί είναι η αρχή. Κανείς δεν περιμένει να είναι 100% έτοιμες οι ομάδες, όμως τα ρόστερ είναι ολοκληρωμένα και θα έχουμε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι, ελπίζοντας πως στο τέλος θα είμαστε οι νικητές».

Όσο για το transition παιχνίδι; "Η ομάδα μας πάντα θέλει να τρέχει με τον Καλάθη να ηγείται που είναι ο μαέστρος μας. Από την άλλη, έχει και η Μακάμπι πολλούς παίκτες που μπορούν να κάνουν το ίδιο, άρα δεν μπορείς να προετοιμάσεις εύκολα την άμυνα. Και έτσι θα πρέπει να προσέχεις πολύ στην transition άμυνα για να μην δεχθείς τουλάχιστον εύκολους πόντους».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ