22.7 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Λάνγκφορντ: Η στιγμή της χρονιάς και ο… κορωνοϊός

Μετά την επιστροφή του από τον τραυματισμό του ο Κιθ Λάνγκφορντ δηλώνει έτοιμος για τους αγώνες της ΑΕΚ με τη Βόννη και ανυπόμονος. Ταυτόχρονα είχε κι ένα σχόλιο να κάνει στη media day για τον κορωνοϊό:

"Είναι η στιγμή της χρονιάς που περιμένουν όλοι. Ειδικά εγώ ως βετεράνος, είναι η στιγμή που περιμένω πολύ. Είναι η στιγμή. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παίξουμε, είμαι χαρούμενος που είμαι υγιής και περιμένω.

Ειλικρινά δεν νιώθω τέλεια με τον ρυθμό μου, αλλά είμαι χαρούμενος που βρήκα ένα ρυθμό πριν τα πλέι οφ και έπαιξα. Είναι μια προσαρμογή για μένα να παίξω και πάλι μετά από ένα μήνα.

Χρειαζόμαστε τον κόσμο μας. Θέλουμε να είναι δίπλα μας ακόμα μια φορά. Δεν πρέπει να υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο. Πρέπει ο κόσμος να είναι δίπλα μας και να μας στηρίξει. Μου αρέσει να βλέπω τον κόσμο στην εξέδρα και να μας στηρίζει".

Όσον αφορά την αναστάτωση που έχει προκαλέσει γενικώς η επιδημία του κορωνοϊού, ο Λάνγκφορντ έδειξε ότι είναι ψύχραιμος: "Προσωπικά η ανησυχία μου έχει να κάνει με πιο σοβαρές αρρώστιες από τον κορωνοϊό. Έχουμε οικογένεια και παιδιά και ανησυχούμε για αυτά. Εμπιστεύομαι το κλαμπ και όσους πήραν τις αποφάσεις και είμαι έτοιμος να παίξω".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ