21.2 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Λάνγκφορντ: “Απολαμβάνω να παίζω γι’ αυτή την ομάδα”

Ο Κιθ Λάνγκφορντ ήταν ενθουσιασμένος όχι μόνο με τη νίκη, αλλά και με την εικόνα που εμφάνισε η ΑΕΚ. Εικόνα μιας ομάδας γεμάτης ποιότητας και με πολλές λύσεις. Αποθέωσε τον Νίκο Γκίκα και αποκάλυψε μια μικρή ιστορία με τον Ράις.

"Βλέπω το φύλλο της στατιστικής και δεν πιστεύω ότι έρχονται από τον πάγκο παιδιά σαν τον Ζήση, τον Ράις, τον Λοτζέσκι, τόσους παίκτες που έχουν μεγάλη επιροή στο παιχνίδι. Η πρώτη πεντάδα είχε μια νευρικότητα είναι η αλήθεια, αλλά μετά μπήκαν τα άλλα παιδιά από τον πάγκο και όλα άλλαξαν. Τι να πω; Ο Γκίκας είναι ο άνθρωπός μου, είμαστε μαζί στο δωμάτιο. Ήταν πολύ σπουδαίος για μας σήμερα. Απολαμβάνω να παίζω γι' αυτή την ομάδα.

Είναι μεγάλη ανακούφιση που νικήσαμε. Ήμουν λίγο 50-50 που το φάιναλ έιτ γίνεται στην Αθήνα, γιατί κάτι τέτοιο προκαλεί πίεση. Αλλά τελικά πίεση πάντα έχεις. Και μετά από αυτό τον αγώνα, έχω αυτοπεποίθηση ότι μπορούμε να τα πάμε καλά.

Δεν συζητήσαμε τους ρόλους μας με τον Ράις. Ο Ταϊρίς ήρθε να προσθέσει τη νοοτροπία του νικητή. Πολλοί δεν ξέρουν ότι εγώ και ο Ράις πριν από 5-6 χρόνια βρεθήκαμε πολύ κοντά στο να παίξουμε στην Μπαρτσελόνα. Αυτό δεν συνέβη, αλλά είναι νικητής.

Έχουμε μεγάλο βάθος πάγκου. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, είμαστε επαγγελματίες. Συγχαρητήρια για το ροτέισον που έγινε, κανείς δεν έπαιξε πολλά λεπτά".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ