21.4 C
Athens
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

“Λάμπει ο Σλούκας”!

Λίγο πριν αρχίσει το φάιναλ φορ η Ευρωλιγκα έχει αρχίσει να ξεχωρίζει κάποιους παίκτες από αυτούς που έκαναν αισθητή την παρουσία τους στη διάρκεια της σεζόν και αναμένεται να κάνουν το ίδιο και στην Κωνσταντινούπολη. Ένας από αυτούς είναι ο Κώστας Σλούκας. Signature Star της Φενερμπαχτσέ τον αποκαλεί η ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας και του πλέκει το εγκώμιο:

"Όντας από την φύση του ήρεμος και συγκροτημένος, ο Σλούκας δεν φοβάται όταν το παιχνίδι βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού. Το μπασκετικό του IQ τού επιτρέπει να λάμπει στις πιο δύσκολες καταστάσεις και στο υψηλότερο επίπεδο, όπως το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας" γράφει και προσθέτει: "Την φετινή σεζόν, σε ηλικία 27 ετών, είχε career highs σε πόντους, ασίστ, στα εύστοχα τρίποντα και στο ποσοστό στα τρίποντα, παρά το γεγονός ότι έχασε έξι αγώνες λόγω τραυματισμού στο γόνατο.

Η Φενέρμπαχτσε είχε ρεκόρ 2-4 χωρίς αυτόν, αλλά ο γεμάτος κότσια γκαρντ επέστρεψε την κατάλληλη στιγμή, με την Φενέρμπαχτσε να κερδίσει τα τέσσερα παιχνίδια που έδωσε με αυτόν στις τάξεις της, περνώντας με sweep στο φάιναλ φορ".

Φυσικά γίνεται αναφορά και στο παρελθόν του Σλούκα με τον Ολυμπιακό: "Ο Σλούκας κέρδισε τον πρώτο από τους δύο συνεχόμενους τίτλους της Ευρωλίγκας που κατέκτησε με τον Ολυμπιακό το 2012 στην Κωνσταντινούπολη. Τώρα βρίσκεται σε φάιναλ φορ για 5η φορά σε έξι χρόνια. Στις προηγούμενες τέσσερις παρουσίες του προκρίθηκε στον τελικό, χωρίς ποτέ να έχει ηττηθεί σε ημιτελικό".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ