25.3 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Λάζιτς: «Να διακόψουμε τη φετινή σεζόν»

H μεγάλη μέρα των αποφάσεων στη Euroleague πλησιάζει (25/05), ωστόσο οι φωνές ανησυχίας αυξάνονται. Αρνητικός στο ενδεχόμενο της επανεκκίνησης της σεζόν εμφανίστηκε και ο αρχηγός του Ερυθρού Αστέρα, Μπράνκο Λάζιτς, που περιμένει και την απόφαση της Αδριατικής Λίγκας, δύο μέρες αργότερα. 

Ο Λάζιτς, μίλησε στην "TV Prva" με αφορμή την επιστροφή των "ερυθρολεύκων" του Βελιγραδίου στις προπονήσεις και ανέφερε χαρακτηριστικά: 

«Για πρώτη φορά στην καριέρα μας βιώσαμε κάτι τέτοιο. Κάναμε δηλαδή ένα πολύ μεγάλο διάλειμμα και τώρα επιστρέψαμε σιγά σιγά στις προπονήσεις, περιμένοντας τις αποφάσεις. Συμφωνώ με τους περισσότερους συναδέλφους μου ότι θα ήταν προτιμότερο να περιμένουμε να ελαττωθεί η έξαρση του ιού και να διακόψουμε τη φετινή σεζόν, ώστε να προετοιμαστούμε καλύτερα για την επόμενη σεζόν. Έτσι, δεν θα έχουμε και τραυματισμούς. Aν η πανδημία είχε ξεσπάσει στην αρχή της σεζόν που τα ματς είναι πιο εύκολα θα ήταν αλλιώς, αλλά τώρα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και κρίνονται τίτλοι. Από τα 4 ματς την εβδομάδα πήγαμε στους δύο μήνες πλήρους απραξίας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ