16 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Κώττας: «Να πετύχουμε κάτι καλύτερο από τα προηγούμενα χρόνια» (pics)

Είναι 25 χρονών αλλά λογίζεται ως ένας από τους έμπειρους σέντερ της Basket League. Άλλωστε έχει μπροστά του την ένατη σεζόν του με έκτη διαφορετική ομάδα στην κατηγορία. Ο Θωμάς Κώττας μίλησε για πρώτη φορά ως παίκτης του Άρη και αναφέρθηκε στον στόχο της ομάδας για κάτι περισσότερο από τις προηγούμενες σεζόν στις οποίες περιορίστηκε να εξασφαλίσει την παραμονή.

 


«Είναι μεγάλη πρόκληση για μένα ο ερχομός μου στον ΑΡΗ. Έρχομαι σε μία μεγάλη ομάδα, με ιστορία, τίτλους και πολύ κόσμο και θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να τη βοηθήσω να έχει μία καλή πορεία την ερχόμενη περίοδο. Είναι τιμή να φοράς τη φανέλα του ΑΡΗ» είπε ο διεθνής σέντερ και πρόσθεσε: «Πιστεύω θα έχουμε μία ομάδα δυνατή στην άμυνα, που θα παλεύει σε κάθε ματς. Να τα δίνουμε όλα στο παρκέ, αυτό είναι κάτι που ο κόσμος του ΑΡΗ αντιλαμβάνεται και αναγνωρίζει. Στόχος μας είναι να του δώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες χαρές».

 

 


Ο Άρης απέχει αρκετά από το να συμπληρώσει το ρόστερ του, οπότε κάθε συζήτηση περί στόχων θα ήταν άκαιρη, ωστόσο ο Κώττας είπε σχετικά: «Το πρωτάθλημα θα είναι πολύ δυνατό την επόμενη χρονιά, όμως εμείς θέλουμε να παλέψουμε για να πετύχουμε κάτι καλύτερο από τα προηγούμενα χρόνια» και πρόσθεσε σχετικά με αυτά που περιμένει από τον ίδιο ο Γιάννης Καστρίτης: «Να βοηθήσω στις μάχες της ρακέτας, βγάζοντας ενέργεια και δύναμη στο παρκέ. Θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο κόουτς για να βοηθήσω την ομάδα».

 

 

 

Ο Κώττας που βρέθηκε στους χώρους του «Nick Galis Hall» το οποίο επισκέφτηκε πολλές φορές ως αντίπαλος, είπε για τη σημασία της επιστροφής του κόσμου στο γήπεδο: «Αναμφίβολα η επιστροφή του κόσμου θα δώσει μεγάλη βοήθεια στην ομάδα. Οι φίλαθλοι του ΑΡΗ είναι παραδοσιακά κοντά στην ομάδα και με πολύ θερμό τρόπο, οπότε περιμένω με ανυπομονησία να ζήσω ως γηπεδούχος αυτήν την ατμόσφαιρα. Η ώθηση που δίνει ο κόσμος είναι αναμφισβήτητη και πιστεύω ότι ο ΑΡΗΣ ήταν από τις ομάδες που επλήγησαν περισσότερο πέρυσι με τα άδεια γήπεδα. Περιμένουμε τους φιλάθλους στο Αλεξάνδρειο και εμείς θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να τους δώσουμε χαρές».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ