19.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Κώττας: “Δεν μας ξεγελάει η βαθμολογία”

Ο Χολαργός υποδέχεται τον Πανιώνιο (12/1, 15.30) και ο Θωμάς Κώττας μίλησε για την αναμέτρηση αυτή στο σάιτ της ομάδας. Η βαθμολογία που δεν πρέπει να ξεγελάσει την ομάδα του, ο κόσμος και τα "πρέπει" για τον Χολαργό είναι τα σημεία στα οποία στάθηκε ο Έλληνας σέντερ.

«Η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό ήταν ένα δυνατό τεστ για μας, ξέραμε την δυσκολία που υπήρχε λόγω της δυναμικότητας του αντιπάλου, αλλά είδαμε κάποια πράγματα που θέλαμε εν όψει της συνέχειας, δεν έχουμε όμως χρόνο να σταθούμε άλλο σ’ αυτό το παιχνίδι καθώς ακολουθεί ο Πανιώνιος. Το μυαλό μας είναι ήδη στον αγώνα με τον Πανιώνιο. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, ο αντίπαλος έχει καλή ομάδα, μάχεται στο γήπεδο και θα πρέπει να παλέψουμε πολύ έχοντας καθαρό μυαλό για να φτάσουμε στη νίκη».

Τα "πρέπει" συνεχίστηκαν και για την αναμέτρηση που έπεται: «Θα πρέπει να προσέξουμε στην άμυνα, ο Πανιώνιος είναι επιθετική ομάδα και θα πρέπει να προστατεύσουμε την έδρα μας. Δεν θα είναι εύκολο σε καμία περίπτωση το ματς. Δεν πρέπει να μας ξεγελάει η βαθμολογική θέση του αντιπάλου, καθώς έχει παλέψει όλα τα ματς και τα έχει χάσει στο τέλος».

Για τον Κώττα το δικό του ρόλο μπορεί να έχει και ο κόσμος: «Περιμένουμε τον κόσμο να είναι δίπλα μας για να μας δώσει τον δικό του ρυθμό. Να μας εξιτάρει να παίξουμε πιο καλά».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ