26.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Κώλυμα… διαρκείας για Αναστόπουλο

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, μετά τον ημιτελικό του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο, με τον Παναγιώτη Αναστόπουλο να ζητά από την ΚΕΔ/ΕΟΚ να εξαιρεθεί επ' αόριστον για τα παιχνίδια της Basket League.

Η απόφαση του Ολυμπιακού να αποχωρήσει από το προχθεσινό (13/2) παιχνίδι του ΟΑΚΑ, όπου κρινόταν η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, έχει προκαλέσει ήδη μια σειρά από εξελίξεις. Η τελευταία, φέρει τον έναν εκ των διαιτητών του αγώνα, τον Παναγιώτη Αναστόπουλο, να ζητά από την ΚΕΔ/ΕΟΚ να εξαιρεθεί από τους αγώνες της Basket League... μέχρι νεωτέρας, ακολουθώντας κατά κάποιο τρόπο την αίτηση των «ερυθρολεύκων», να μη συμπεριλαμβάνεται το όνομά του στους αγώνες τους.

Σε επιστολή, που απέστειλε στην ΚΕΔ/ΕΟΚ, ο κύριος Αναστόπουλος ζήτησε να μην χρησιμοποιηθεί μέχρι νεωτέρας σε αγώνες πρωταθλημάτων, ενώ ενημέρωσε πως την Κυριακή (17/2) δε θα παραστεί στο σεμινάριο των διεθνών διαιτητών, όντας άρρωστος εδώ και μερικές ημέρες. Σε κάθε περίπτωση, έχει ενδιαφέρον να φανεί πού θα σταματήσει η «αλυσίδα» των ουκ ολίγων εξελίξεων, μετά τα συμβάντα της Τετάρτης.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ