22.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κύπελλο Ελλάδας: Παναθηναϊκός και Λαύριο για τελικό (vids)

Ο Παναθηναϊκός και το Λαύριο θα παίξουν για τρίτη φορά φέτος, αυτήν τη φορά στο ΟΑΚΑ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών.

Οι δύο αντίπαλοι θα συναντηθούν την Πέμπτη (06/05, 20.00) στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων και ο νικητής θα εξασφαλίσει την παρουσία του στον τελικό, εκεί όπου έχει ήδη περάσει ο Προμηθέας Πατρών. Ο προπονητής των «πρασίνων», Όντεντ Κάτας, δεν μπορεί να υπολογίζει στους Νεμάνια Νέντοβιτς και Τι Τζέι Μπράουν, αντίθετα ο Λευτέρης Μποχωρίδης ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του στο αριστερό πόδι και θα συμπεριληφθεί κανονικά στην αποστολή.

Στο τελευταίο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, στις 10 Απριλίου, οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 105-69 και πήραν την άτυπη ρεβάνς για την ήττα τους στο ματς του πρώτου γύρου, που έλαβε χώρα στο κλειστό της Λαυρεωτικής στις 3 Ιανουαρίου, με 92-82.

https://www.youtube.com/watch?v=ZjE7E5xIRow

https://www.youtube.com/watch?v=cMlfnyprwtw

Θυμίζουμε πως στον πρώτο ημιτελικό ο Προμηθέας Πατρών κέρδισε τον ΠΑΟΚ με 76-69 στην παράταση στο κλειστό της Πυλαίας, τον περασμένο Φεβρουάριο, και πέρασε για δεύτερη διαδοχική χρονιά στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ο οποίος θα γίνει την Κυριακή 9 Μαΐου στο ΟΑΚΑ.

https://www.youtube.com/watch?v=DpFToxD2y94

Κύπελλο Ελλάδας-Ημιτελικά (06/05):
ΟΑΚΑ 20.00 Παναθηναϊκός-Λαύριο Τσαρούχα, Συμεωνίδης, Παναγιώτου (Ντίνος) ΕΡΤ3



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ