16.3 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Κύπελλο Ελλάδας : Νοκ Αουτ αγώνες σαν…φιλικά

Η κίνηση της ΕΟΚ να τοποθετήσει νωρίτερα το κύπελλο Ελλάδας βρίσκει αρκετές ομάδες της Α2 χωρίς να έχουν δώσει ούτε ένα παιχνίδι προετοιμασίας, και αρκετ.ά επιφυλακτικές αναφορικά με την αγωνιστική τους εικόνα.

Έτσι. είναι δύσκολο να γίνει αγωνιστική προσέγγιση στο ποια εικόνα θα παρουσιάσουν οι ομάδες της Α2 Ανδρών μπαίνοντας στην 1η αγωνιστική της Α' Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με ενδιαφέρον αναμένονται τόσο τα τοπικά ντέρμπι ανάμεσα σε Ελευθερούπολη και Καβάλα, αλλά και στο Αγρίνιο το οποίο υποδέχεται το Μεσολόγγι, το οποίο επιστρέφει στην έδρα που χρησιμοποίησε στην Basket League. Ο Ντίνος Καλαμπάκος δεν θα έχει στη διάθεση του τον Γιώργο Αγγέλου, τον οποίο αποφάσισε να προφυλλάξει.

Στη Βέροια, ο Φίλιππος υποδέχεται την Καρδίτσα η οποία εκτός των Μίλοβαν Ντράσκοβιτς και Αλέξαδνρου Σπυριδωνίδη θα έχει και άλλες απουσίες, ενώ τα βλέμματα δεν γίνεται να μην στραφούν σε Στρέφη και Ψυχικό.

Ο πολλά υποσχόμενος Τρίτωνας υποδέχεται την ομάδα που εντυπωσιάσε στο περσινό πρωτάθλημα, δηλαδή το Μαρούσι, με τον Μιχάλη Μιχελάκο να έχει εκτός τον Αντώνη Μάντζαρη.

Τέλος, στο κλειστό του Υμηττού, ο Αμύντας υποδέχεται το Παγκράτι, το οποίο θα παραταχτεί με εφηβική ομάδα, ενώ με τέτοια διάταξη και με μερικούς έμπειρους θα υποδεχθεί ο Οίακας στο Ναύπλιο τον Κόροιβο. Απουσίες θα έχει και η ομάδα της Αμαλιάδας. Θυμίζουμε ότι η Δάφνη Δαφνίου έχει προκριθεί χωρίς αγώνα στην 2η αγωνιστική.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών :

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου

Ψυχικού 17.00 Ψυχικό-Πανερυθραϊκός Μαγκλογιάννης-Θεοδωρόπουλος-Αργυρούδης (Τηγάνης)

Στρέφη 17.00 Τρίτωνας-Μαρούσι Θεονάς-Καλογερόπουλος Φ.-Τηγάνης (Βιδάλης)

Υμηττού 17.00 Αμύντας-Παγκράτι Τσώνος-Ραχιώτης-Αναστασίου (Τεφτίκης)

Βικέλας 17.00 Φίλιππος Βέροιας-Καρδίτσα Τζιρτζιμάλης-Αγραφιώτης-Λουλουδιάδης (Μελανίδης)

Ελευθερούπολης 17.00 Ελευθερούπολη-Καβάλα Παπαθανασίου-Θεοδώρου-Τζιοπάνος Γ. (Στουπίδης)

Μ. Κιούσης 18.00 Αγρίνιο-Χαρίλαος Τρικούπης Κωνσταντινίδου-Κανελόπουλος-Μακρόπουλος (Πατσατζόπουλος)

Ναυπλίου 17.00 Οίακας Ναυπλίου-Κόροιβος Μηλαπίδης-Καραβίτης-Τσαχάκης (Μαυρατζάς)

Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα του Κυπέλλου ως το τελικό



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ