14.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κόσμος πάει κι έρχεται στη Μιλάνο

Η Αρμάνι Μιλάνο κινείται επιθετικά στην αγορά και φαίνεται να έχει ξεκάθαρο πλάνο για την επόμενη σεζόν σε ότι αφορά τις μεταγραφές. Ο Έτορε Μεσίνα έχει δώσει τις κατευθύνσεις και η ομάδα χτίζεται ήδη για τη σεζόν 2020-21.

Οι Μιλανέζοι ανακοίνωσαν σήμερα το διαζύγιο με τον Αμεντέο Ντέλα Βάλε, μετά από δύο χρόνια παρουσίας του στην ομάδα, Παράλληλα. είναι έτοιμοι να ανακοινώσουν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Κέιλεμπ Ταρτσέφσκι. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν για παράταση της συνεργασίας του για τρία χρόνια.

Ο ίδιος τόνισε: "Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δίνεται να συνεχίσω την καριέρα μου στην Ολίμπια Μιλάνο. Τα τελευταία χρόνια αυτή η πόλη έχει γίνει σπίτι για μένα. Ανυπομονώ να ξαναβρεθώ στο γήπεδο και να παλέψω για την ομάδα και την πόλη του Μιλάνο".

Ο Χρήστος Σταυρόπουλος, γενικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας, δήλωσε: "Ο Κέιλεμπ είναι ένας παίκτης που εκπροσωπεί πολύ καλά τις παραδοσιακές αξίες της Ολίμπια Μιλάνο. Είμαστε χαρούμενοι που έκανε την επιλογή να παραμείνει μέλος της οικογένειάς μας".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ