19.4 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Κόσμος μένει, φεύγει, σχολιάζει στην Ισπανία

Το μεταγραφικό παζάρι έχει ήδη αρχίσει δειλά δειλά. Κάποια πρώτα ονόματα, κάποιες φήμες, κάποιες ανακοινώσεις που αναμένεται να γίνουν με την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων. Η Ισπανία "κινείται" ήδη, κυρίως με ανανεώσεις και αποδευσμεύεις.

Η Βαλένθια αποχαιρέτησε τον Ράφα Μαρτίνεθ, ο οποίος σκέφτεται να αγωνιστεί μία ακόμη σεζόν και ίσως στην Μπιλμπάο. Παράλληλα, ανανέωσε με έναν άλλο παίκτη που έχει συνδέσει το όνομά του με την ομάδα, τον Φερνάντο Σαν Εμετέριο.

Η Ιμπεροστάρ Τενερίφη όπως όλα δείχνουν θα αποχαιρετήσει το καλοκαίρι έναν παίκτη που αποτελεί σημαντικό κομμάτι της στα χρόνια των επιτυχιών: Τον Ροντρίγο Σαν Μιγέλ. Ο Ισπανός γκαρντ όπως αναφέρεται στον ισπανικό Τύπο έχει ήδη συμφωνήσει με τη Σαραγόσα, η ομάδα των Καναρίων έχει δώσει το ΟΚ και η μεταγραφή αναμένεται να ανακοινωθεί μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Ένας άλλος παίκτης που έχει παράλληλη πορεία με τον Σαν Μιγέλ, ο Τιμ Αμπρομάιτις, είναι πιθανό να αποχωρήσει κι αυτός, με την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης να επιμένει στην απόκτησή του, όπως και σε αυτή του Άντριου Αλμπισί που τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στην ΜόραΜπανκ Ανδόρρα.

Η Γκραν Κανάρια από την πλευρά της αποχαιρετά ουσιαστικά τον Tζέικομπ Ουάιλι, έναν παίκτη τον οποίο ο Πέδρο Μαρτίνεθ πίστεψε και στήριξε. Ο Ουάιλι έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό και ο Ισπανός κόουτς από τη μία νιώθει περήφανος γι' αυτόν, από την άλλη ένα δάκρυ κύλησε, στον σχολιασμό της είδησης στο τουίτερ. Έβαλε emoticon που δακρύζουν για να συμπληρώσει: "...αλλά χαρούμενος που ο παίκτης βελτιώθηκε τόσο πολύ στην Γκραν Κανάρια που μπήκε στο "ραντάρ" των μεγάλων ομάδων. Το αξίζει".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ