13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κόροιβος : Τρομερή κίνηση με Μαστρογιαννόπουλο (pic)

Το καλύτερο για το τέλος κρατούσε ο Κόροιβος, ο οποίος συμφώνησε με τον Σαράντη Μαστρογιαννόπουλο, αναβαθμίζοντας ακήμη περισσότερο το ρόστερ του.

Ο 24χρονος Πατρινός γκαρντ αγωνίζονταν τα τελευταία χρόνια στην Α1 με το Λαύριο, και πλέον έρχεται να προσθέσει ποιότητα στο συγκρότημα της Αμαλιάδας, το οποίο δείχνει να αλλάζει στόχους.

Αναλυτικά :

«Μια ακόμα σπουδαία μεταγγραφή για την Ομάδα μας!

Ο ΑΣ ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Σαράντη Μαστρογιαννόπουλου για την σεζόν 2021-2022.=Ο Σαράντης Μαστρογιαννόπουλος γεννήθηκε στις 3 Δεκεμβρίου του 1997 στην Πάτρα, έχει ύψος 1.90, και αγωνίζεται στις θέσεις των Guard. Ξεκίνησε την μπασκετική του καριέρα απο τον Απόλλωνα Πάτρας το 2013. Το 2018 τον απέκτησε το Λαύριο με τριετές συμβόλαιο, και αγωνίστηκε στην Α1 Basket League με τα χρώματα του Λαυρίου σε περισσότερα απο 65 παιχνίδια. Το καλοκαίρι ακολούθησε την προετοιμασία του Παναθηναικού. Με την απόκτηση και του 24χρονου ποιοτικού Guard η ομάδα ολοκληρώνει το ρόστερ της για την τρέχουσα χρονιά. Η οικογένεια του ΚΟΡΟΙΒΟΥ καλωσορίζει τον Σαράντη και του εύχεται μια υγιή χρονιά με πολλές επιτυχίες».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ