19.2 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κόρβερ: Προπονητής στους Νετς, χωρίς το… φωτοτυπικό

Το 2003 ο Κάιλ Κόρβερ έζησε τη δική του ξεχωριστή στιγμή. Έκανε το όνειρο πραγματικότητα όταν το νόνομά του ακούστηκε στο draft και άνοιξε η πόρτα του ΝΒΑ. Ακόμη κι αν ήταν στο νούμερο 51. Οι Νετς τον είχαν επιλέξει. Μόνο για να μάθει πως έγινε άμεσα ανταλλαγή, που δεν είναι ασυνήθιστο... Μέχρι να μάθει πως τα ανταλλάγματα ήταν μια συμμετοχή στο Summer League κι ένα... φωτοτυπικό. Στην ομάδα αυτήν λοιπόν θα αρχίσει πλέον την προπονητική του καριέρα, αφού αποσύρθηκε από την ενεργό δράση.

Οι Νετς είχαν παραχωρήσει τον Κόρβερ για 125.000 δολάρια. Ποσό το οποίο ακόμη και για το 2003 ήταν πολύ χαμηλό. Με τα χρήματα αυτά η ομάδα πλήρωσε τη συμμετοχή της στο Summer League εκείνης της χρονιάς. Με τα... ρέστα πήρε ένα φωτοτυπικό μηχάνημα! Κάτι το οποίο χρησιμοποιούσε αργότερα με χιούμορ ο Κόρβερ, λέγοντας πως "η αξία μου είναι ένα φωτοτυπικό".

Ακόμη κι έτσι έμεινε στο ΝΒΑ, έπαιξε 17 χρόνια, πέρυσι δεν βρήκε ομάδα και φέτος, στα 40 του ανακοίνωσε και επίσημα πως αποσύρεται από την ενεργό δράση. Οι Νετς του έδωσαν θέση στο τεχνικό επιτελείο, στην ανάπτυξη των αθλητών. Αν ο Κόρβερ αναζήτησε εκείνο το φωτοτυπικό πάντως δεν θα το βρει, καθώς είχε... αποσυρθεί από την ενεργό δράση κι αυτό, αλλά νωρίτερα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ