19.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Κόπηκε» λόγω πυρετού ο Μπανκέρο

Ο Πάολο Μπανκέρο ετοιμαζόταν για το ντεμπούτο του στη «μεγάλη» Εθνική Ιταλίας, αλλά ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ρομέο Σακέτι αναγκάστηκε να τον «κόψει» επειδή ανέβασε πυρετό μέλος της οικογένειάς του.

Εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού άπαντες προσέχουν διπλά, προκειμένου να παραμείνουν ασφαλείς και υγιείς. Ο 18άχρονος φόργουορντ είχε κληθεί στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών για το δεύτερο «παράθυρο» της FIBA για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2022, ωστόσο δεν θα ταξιδέψει τελικά στη Ρώμη, δίνοντας τη θέση του στο Λεονάρντο Τοτέ της Φορτιτούντο Μπολόνια.

Ο νεαρός φόργουορντ, που αποτελεί μεγάλη ελπίδα για το ιταλικό μπάσκετ και η νέα αγωνιστική περίοδος θα τον βρει στο NCAA και το Ντιουκ του Μάικ Σιζέφσκι, δεν ανέβασε ο ίδιος πυρετός, αλλά ένα μέλος του οικογενειακού περιβάλλοντός του. Ωστόσο, με τα υγειονομικά πρωτόκολλα να είναι πολύ αυστηρά εξαιτίας της εξάπλωσης του COVID-19 σε ολόκληρο τον κόσμο, αποφασίστηκε από τον 67χρονο τεχνικό και το ιατρικό επιτελείο της «σκουάντρα ατζούρα» να μη συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Το ιταλικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα συγκεντρωθεί στη Ρώμη κι από εκεί θα αναχωρήσει για την Εσθονία και το Ταλίν, όπου θα δώσει δύο αγώνες κόντρα στη Βόρεια Μακεδονία (28/11) και τη Ρωσία (30/11). Μέχρι στιγμής είναι η μοναδική ομάδα του Β’ Ομίλου των προκριματικών με 2-0, έχοντας κερδίσει -στο πρώτο «παράθυρο»- τη Ρωσία στη Νάπολη και την Εσθονία εκτός έδρας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ