24.9 C
Athens
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024

“Κόπηκε” από τους Μάβερικς ο Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ζει το όνειρό του στο ΝΒΑ, όμως ο αδερφός του, Κώστας, δυσκολεύεται. Τα πράγματα δεν έχουν έρθει ως τώρα όπως τα περίμενε και είναι πλέον αναγκασμένος να ψάξει για άλλη ομάδα, καθώς οι Ντάλας Μάβερικς τον "έκοψαν".

Ο Κώστας επελέγη στο νούμερο 6ο του περσινού ντραφτ από τους Σίξερς, ωστόσο δόθηκε άμεσα με ανταλλαγή στους Μάβερικς, στους οποίους δεν βρήκε ρόλο και θέση. Του έδωσαν ένα two-way contract, φόρεσε τη φανέλα τους μόνο σε δύο παιχνίδια τη σεζόν που πέρασε και αγωνίστηκε κυρίως στη G-League με τους Λέτζεντς. Το καλοκαίρι έπαιξε με το Ντάλας στο summer league του Λας Βέγκας, αλλά πήρε μικρό χρόνο συμμετοχής, καθώς ήταν φανερό πως η ομάδα δεν τον εμπιστευόταν. 

Πάντως ο πρόεδρος και general manager των Μάβερικς, Ντόνι Νέλσον, μίλησε με πολύ καλά λόγια γι' αυτόν: "Είμαστε ενθουσιασμένοι που ο Κώστας θα κυνηγήσει νέες επαγγελματικές ευκαιρίες. Ο Κώστας δούλεψε πολύ σκληρά για να βελτιώσει το παιχνίδι του και είμαστε περήφανοι που αποτελέσαμε ένα βήμα για την ανάπτυξή του. Του ευχόμαστε τα καλύτερα".

Λέγεται ότι ο Κώστας Αντετοκούνμπο βρίσκεται σε συζήτησεις με τους Ράπτορς μήπως βρει ένα συμβόλαιο στον Καναδά.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ