18.5 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

«Κόπηκαν» οι πρώτοι στη Λιθουανία

Με δεκαπέντε παίκτες θα συνεχίσει την προετοιμασία της για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2019, που θα διεξαχθεί το διάστημα 31 Αυγούστου με 15 Σεπτεμβρίου στην Κίνα, η Εθνική Λιθουανίας.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Νταΐνιους Αντομάιτις, αποφάσισε να «κόψει» τρεις παίκτες μετά την ολοκλήρωση του φιλικού με τη Φιλανδία, στην Κλαϊπέντα. Ο λόγος για τους Άντας Γιουσκεβίτσιους, Γκίτις Μασιούλις και Μαρτίνας Εχόντας, οι οποίοι δεν θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας τους.

Έτσι, στη διάθεσή του 45άχρονου βρίσκονται πλέον οι NBAers Γιόνας Βαλαντσιούνας και Ντομάντας Σαμπόνις, ο Γιόνας Ματσιούλις της ΑΕΚ και οι Μάντας Καλνιέτις, Λούκας Λεκαβίτσιους, Ζιγκιμάντας Γιαναβίτσιους, Μάριους Γκριγκόνις, Ρενάλντας Σεϊμπούτις, Άρνας Μπουτκεβίτσιους, Ροκ Γκιεντράιτις, Εντγκάρας Ουλανόβας, Ελμάντας Μπέντζιους, Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, Παούλιους Γιανκούνας και Μαρτίνας Γκέμπεν.

Οι Λιθουανοί έχουν κληρωθεί στον Η’ Όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που θα διεξαχθεί στην πόλη Ντογκουάν, και στο πλαίσιο της πρώτης φάσης θα τεθούν αντιμέτωποι με τον Καναδά, την Αυστραλία και τη Σενεγάλη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ