18.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κόουτς της χρονιάς ο Ιτούδης, κορυφαίος ο Ντε Κολό (vids)

Η κορυφή των βραβείων της VTB ανήκει... στην ΤΣΣΚΑ, με τον Δημήτρη Ιτούδη να κερδίζει εκείνο του προπονητή της σεζόν και τον Νάντο Ντε Κολό να αναδεικνύεται σε MVP, ενώ ο Αλεξέι Σβεντ ήταν ο μεγάλος «μπόμπερ».

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας οδηγείται στην κατάκτηση μίας ακόμη VTB League, με τον αυριανό (10/6) τελικό με την Χίμκι να κρίνει το αν θα διατηρήσει τα «σκήπτρα» της. Η ίδια, τουλάχιστον, κρατά τα... πιο λαμπερά για τα βραβεία της διοργάνωσης, αφού ο Δημήτρης Ιτούδης κέρδισε εκείνο του προπονητή της χρονιάς, με τον Νάντο Ντε Κολό να είναι ο κορυφαίος παίκτης, αφήνοντας επί της ουσίας πίσω του τον Αλεξέι Σβεντ, που με τους 23.7 πόντους του ανά αγώνα αναδείχθηκε σε κορυφαίο σκόρερ.

Ο Έλληνας προπονητής κέρδισε και αυτή τη διάκριση, ενώ τον περιμένει ο αυριανός «εμφύλιος» με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, τη στιγμή που ο Γάλλος απολαμβάνει ξανά τη θέση του στην κορυφή, μετά την παρουσία του στην κορυφαία πεντάδα της τελευταίας Ευρωλίγκα, με 16.6 πόντους, 2.7 ριμπάουντ και 4.1 ασίστ ανά αγώνα. Ο Ντίμτρι Κουλάγκιν της Λοκομοτίβ Κουμπάν ακολούθησε ως αμυντικός της χρονιάς, ο Στέφαν Γέλοβατς της Νίζνι έκανε την εμφάνιση της σεζόν, ο Τζαμάρ Σμιθ από την Ούνικς του Δημήτρη Πρίφτη αποτελεί τον λεγόμενο έκτο παίκτη, ενώ ο Αϊζέια Μπρίκσοου της Κάλεβ είναι ο καλύτερος νέος παίκτης.

Δείτε τα σχετικά βίντεο για τους κορυφαίους:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ