23.3 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Κόουτς Αντώνης εναντίον παίκτη Μάντζαρη!

Τα, μεγάλα, κέφια που έδειξε σήμερα ο Εσπερος στον αγώνα κυπέλλου με το Μαρούσι σε συνδυασμό με τα κέφια που κατά καιρούς δείχνουν οι κληρωτίδες, δημιουργούν ένα σουρεαλιστικό σκηνικό που θα στηθεί το απόγευμα της Κυριακής στο κλειστό της Καλλιθέας.

Η πρώτη αγωνιστική του κυπέλλου Ελλάδας είχε μόνο ομάδες της Β' Εθνικής και όσες προκρίθηκαν σήμερα, θα παίξουν την Κυριακή με αντιπάλους από την Α2. Ολα καλά και λογικά μέχρι εδώ. Μόνο που αυτό το "Νικητή Α6 - Ψυχικό" που είχε προκύψει από την κλήρωση δημιουργεί την ανεπανάληπτη κατάσταση που λέγαμε.

Διότι νικητής Α6 είναι ο Εσπερος του κόουτς Αντώνη Μάντζαρη και Ψυχικό είναι η ομάδα του... παίκτη Αντώνη Μάντζαρη. Κι αν μεθοδικά και συνειδητά έχει επιλέξει να κοουτσάρει ομάδα Β' Εθνικής που παίζει Κυριακές, για να είναι παρών στα ματς του Ψυχικού με την Α2 που παίζει Σάββατο, τώρα... μπλέξαμε.

Φυσικά και το πρόβλημα θα ξεπεραστεί και θα μείνει μια αξέχαστη στιγμή στην μπασκετική του ζωή. Οι πληροφορίες... κλίνουν προς επικράτηση του παίκτη Μάντζαρη, με τον Εσπερο να καθοδηγείται από τους συνεργάτες του. Θα έχει ενδιαφέρον και το πλάνο που θα εκπονήσει ο κόουτς και θα πει στους παίκτες του για να αντιμετωπίσουν τον... εαυτό του!  Και φυσικά την πλάκα να είναι δεδομένη προς τον φιλόδοξο και ανερχόμενο κόουτς, ο οποίος όμως ακόμα προσφέρει ουσιαστικά και ως παίκτης και σίγουρα απέχει πολύ από την φράση που λέει ότι "για να γίνεις προπονητής πρέπει να σκοτώσεις τον παίκτη μέσα σου"....



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ