21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Κόνιαρης: Φόβοι για μεγάλη ζημιά (vid)

Ο Αντώνης Κόνιαρης πρόλαβε να αγωνιστεί για κάτι περισσότερο από 3 λεπτά στην αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής της Basket League ανάμεσα στον Ιωνικό και τη Λάρισα, προτού αποχωρήσει εσπευσμένα από το παρκέ λόγω τραυματισμού. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγω για σοβαρή ζημιά, ακόμα και για ρήξη χιαστού! 

Αν ισχύει κάτι τέτοιο θα πρόκειται για τεράστια ατυχία, αφού η φετινή χρονιά ήταν ήδη αρκετά δύσκολη για τον νεαρό γκαρντ. Ο Κόνιαρης δεν μπορούσε να βρει χρόνο στα περιορισμένα παιχνίδια του Ολυμπιακού, αφού η ομάδα αγωνίζεται μόνο στην Euroleague και αποφασίστηκε να δοθεί δανεικός στην Ομπραντόιρο. Ωστόσο, τα πράγματα στην Ισπανία δεν εξελίχθηκε όπως θα περίμενε ο ίδιος. Μετά από 3 παιχνίδια στην ACB χωρίς σημαντικό ρόλο, ο δανεισμός του διεκόπη και επέστρεψε στην Ελλάδα

Τότε αποφασίστηκε να συνεχίσει στον Ιωνικό, πάλι με τη μορφή δανεισμού, ώστε να μπορέσει να ξεδιπλώσει τις ικανότητές του και να πάρει χρόνο στα πόδια του. Με την ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου πρόλαβε να καταγράψει μόλις τρεις συμμετοχές. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ