21.8 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Κόνιαρης για… επαναπατρισμό

Σύντομη αποδεικνύεται η θητεία του Αντώνη Κόνιαρη στην Ισπανία και την Ομπραντόιρο, καθώς ο δανεισμός του Έλληνα γκαρντ αναμένεται να λήξει.

Πριν μερικές βδομάδες ο Ολυμπιακός αποφάσισε να δώσει την συγκατάθεσή του και να συμφωνήσει με την ισπανική Ομπραντόιρο ,ώστε να παραχωρήσει τον Αντώνη Κόνιαρη με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν για να αποκομίσει εμπειρίες και να επιστρέφει το καλοκαίρι έτοιμος να διεκδικήσει μία θέση στο ρόστερ των Πειραιωτών.

Σύμφωνα όμως με δημοσιεύματα από την χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου ο Έλληνας γκαρντ φαίνεται να βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στην Ελλάδα εξαιτίας ότι δεν είναι ευχαριστημένος με τον χρόνο συμμετοχής του και τον ρόλο του στην Ομπραντόιρο. Όμως ο επαναπατρισμός του δεν σημαίνει ότι θα φορέσει τα «ερυθρόλευκα» αλλά πολύ πιθανόν την φανέλα κάποιας άλλης ελληνικής ομάδας από την Basket League.

Η ομάδα που φαίνεται να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να παραχωρηθεί ο νεαρός παίκτης μέχρι το τέλος της σεζόν με τη μορφή δανεισμού είναι ο Ιωνικός του Βαγγέλη Αγγέλου.

O Kόνιαρης πρόλαβε να αγωνιστεί σε μόλις 3 αγώνες στη Liga Endesa σημειώνοντας 1.3 πόντους και 2.7 ασίστ κατά μέσο όρο σε 8.3 λεπτά συμμετοχής ενώ έμεινε εκτός αποστολής για τον αποψινό αγώνα με την Τενερίφη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ