24.2 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Κόνιαρης: «Γίνεται εξαιρετική δουλειά στον ΠΑΟΚ»

Ο ΠΑΟΚ «απέδρασε» από το «Μελίνα Μερκούρη», επικρατώντας του Ρεθύμνου, κι έφθασε στις τρεις νίκες φέτος στη Stoiximan.gr Basket League.

Ο Χανιώτης γκαρντ Αντώνης Κόνιαρης, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ, εξήγησε πώς κατάφεραν να φθάσουν στο «διπλό» στην Κρήτη παρά τη δύσκολη εβδομάδα που προηγήθηκε με το περιπετειώδες ταξίδι του στη Λιθουανία για τον εκτός έδρας αγώνα τους με τη Νεπτούνας για το Basketball Champions League: «Είχαμε μια κουραστική εβδομάδα, όμως δουλέψαμε σκληρά και πήραμε μια δύσκολη νίκη. Δεν θεωρώ ότι οφείλεται σε δική μου αύρα λόγω της Κρήτης. Παίξαμε πολύ καλά στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ελέγξαμε τα ριμπάουντ και είχαμε 22 ασίστ».

Για τη μέχρι στιγμής πορεία του «Δικεφάλου», αλλά και τη συνέχεια, συμπλήρωσε ο 20άχρονος διεθνής: «Η χρόνια δεν ξεκίνησε όπως περιμέναμε, αν και είχαμε δείξει καλό πρόσωπο στα φιλικά προετοιμασίας. Δεν θεωρώ ότι έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας. Οι πολλοί τραυματισμοί και κάποιες συγκυρίες μάς έφεραν σε αυτή τη θέση. Μπορώ να διαβεβαιώσω ότι γίνεται εξαιρετική δουλειά στις προπονήσεις και στη συνέχεια θα παρουσιαστούμε καλύτεροι».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ