23.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κόμπι, Ντάνκαν και Γκαρνέτ για τo Hall of Fame

Ο Κόμπι Μπράιαντ, ο Τιμ Ντάνκαν και ο Κέβιν Γκαρνέτ είναι τα πιο ηχηρά ονόματα από τα οκτώ που ανακοινώθηκαν, ως φιναλίστ για την είσοδό τους στο Naismith Memorial Basketball Hall of Fame.

O αδικοχαμένος θρύλος των Λος Άντζελες Λέικερς και οι δύο παλαίμαχοι NBAers, μαζί με την παίκτρια του WNBA Ταμίκα Κάτσινγκς, τους προπονητές Ρούντι Τομιάνοβιτς και Έντι Σάτον και τις προπονήτριες Κιμ Μάλκι και Μπάρμπαρα Στίβενς συμπεριλήφθηκαν στη λίστα με τους υποψήφιους εισακτέους για την κλάση του 2020, ως φιναλίστ. Εκτός έμειναν, μεταξύ άλλων, ο Κρις Μπος, η Μπέκι Χάμον, ο Σον Μάριον, ο Τιμ Χάρνταγουεϊ, ο Κρις Ουέμπερ, ο Ρασίντ και ο Μπεν Ουάλας και ο Τζορτζ Καρλ, οι οποίοι δεν αποκλείεται να τα καταφέρουν μες στα επόμενα χρόνια.

Τα ονόματα των υποψηφίων Βορειοαμερικανών, που ανακοινώθηκαν από την επιτροπή του μουσείου. θα πρέπει τώρα να συγκεντρώσουν τις απαραίτητες ψήφους για να εισέλθουν στην «αίθουσα της δόξας». Ποιοι, εν τέλει, θα καταφέρουν να εισαχθούν στο Naismith Memorial Basketball Hall of Fame θα ανακοινωθεί στο περιθώριο του φετινού Φάιναλ Φορ του NCAA που θα λάβει χώρα στην Ατλάντα στις αρχές Απριλίου. Η είσοδoς των φιναλίστ στο HOF θα γίνει κι επίσημα το Σεπτέμβριο, σε ειδική τελετή στο Σπρίνγκφιλντ. Για να συμπεριληφθούν οι υποψήφιοι στην κλάση του 2020 θα πρέπει να συγκεντρώσουν τουλάχιστον 18 από τις συνολικά 24 ψήφους.

Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Naismith Memorial Basketball Hall of Fame, Τζέρι Κολάντζελο, η Επιτροπή αποφάσισε να μην μπουν φέτος στο μουσείο εκπρόσωποι από τις υπόλοιπες κατηγορίες, πλην εκείνης των διεθνών. Δεν έχει ανακοινωθεί, ακόμα, ποιος θα εισαχθεί, με τον Τόνι Κούκοτς να είναι -και φέτος, για τρίτη διαδοχική χρονιά- ανάμεσα στους υποψηφίους, μαζί με τους αείμνηστους Αλφόνσο Φορντ και Πάτρικ Μπάουμαν. Θυμηθείτε, εδώ, όλους τους υποψήφιους. «Είμαστε υπερήφανοι που τιμούμε τη μνήμη και την κληρονομιά του Κόμπι, αναγνωρίζοντας παράλληλα άλλα εφτά άτομα που έκαναν τόσο πολλά για το παιχνίδι μας. Συγχαίρουμε τους φιναλίστ», δήλωσε μεταξύ άλλων ο 80χρονος Κολάντζελο για τους φιναλίστ Βορειοαμερικανούς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ