20.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

«Κόλπο» με Χάτσερ παλεύει ο Προμηθέας!

Η δεδομένη ανάγκη προσθήκης ενός παίκτη στην περιφέρεια του Προμηθέα, μετά τον τραυματισμό του Ντιάντε Γκάρετ ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο μήνες, έχει δημιουργήσει ήδη μια short list προτιμήσεων του Μάκη Γιατρά. Ο παίκτης που ξεχωρίζει εκεί και γίνονται προσπάθειες για συμφωνία μαζί του, είναι ένας... σταθερός γνώριμος των Ελλήνων φιλάθλων, ο Ουίλιαμ Χάτσερ.

Μπορεί εσχάτως να έχει παρουσιαστεί πολύ προχωρημένη η επαφή με τον 26χρονο Σέρβο Νίκολα Ραντίσεβιτς ο οποίος τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στη Μούρθια, αλλά στο παρασκήνιο δουλεύεται εντατική περίπτωση του Χάτσερ.

Αυτός ο παίκτης κρίνεται ότι ταιριάζει καλύτερα στο στιλ παιχνιδιού που θέλει να δείξει ο Προμηθέας, ενώ έχει και δεδομένο προβάδισμα στο θέμα προσαρμογής, αφού είναι άριστος γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας και μέχρι την διακοπή της περασμένης σεζόν έπαιζε στο Περιστέρι.

Οπως και να 'χει, το θέμα της προσθήκης ενός περιφερειακού αναμένεται να κλείσει στα επόμενα 24ωρα για τον Προμηθέα, όπως επίσης και μια αλλαγή στους ψηλούς αφού ο Μο Φαγέ ο οποίος βρήκε τρόπο να ταξιδέψει από τη Σενεγάλη όπου είχε εγκλωβιστεί για πολύ καιρό λόγω κορονοϊού, ήρθε στην Ελλάδα και ήδη έχει αρχίσει ατομικές προπονήσεις και σύντομα αναμένεται να μπει στο ομαδικό πρόγραμμα και να αντικαταστήσει τον Τζεχάιβα ΦΛόιντ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ