22.8 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

“Κόλπο” με Πέτγουεϊ ετοιμάζει ο Αρης!

Εναν φίλο, της Ελλάδας, από τα παλιά θέλει να προσθέσει στο υπό διαμόρφωση ρόστερ του ο Αρης προκειμένου να συνδυάσει ποιότητα και εμπειρία. Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ πρεσάρεται ασφυκτικά τις τελευταίες ημέρες από τους "κιτρινόμαυρους" και οι ενδείξεις είναι θετικές για αίσιο τέλος της προσπάθειας.

Ο 33χρονος Αμερικανός φόργουορντ, ο οποίος έχει τριπλή παρουσία στη χώρα μας, αρχίζοντας από τον Ηλυσιακό τη σεζόν 2009-10 και συνεχίζοντας σε Ρέθυμνο και Ολυμπιακό, αγωνιζόταν την περασμένη σεζόν στην Τουρκία με την Καρσίγιακα. Συνδυάζει ένα πακέτο ικανοτήτων, με αθλητικά προσόντα, καλό σουτ, "τεσταρισμένο" χαρακτήρα και φυσικά γνώση της ελληνικής πραγματικότητας και ο Παναγιώτης Γιαννάκης βλέπει στο πρόσωπό του μια λύση σε πολλά αγωνιστικά θέματα.

Η "επιχείρηση Πέτγουεϊ" δεν είναι εύκολη, όμως, η νέα προσπάθεια που αρχίζει στον Αρη όπως φυσικά και η παρουσία του Γιαννάκη, τον... ιντριγκάρει, δείχνει διάθεση να είναι μέρος αυτής και αν υπάρξει συμφωνία στους όρους συνεργασίας είναι πιθανό να κλείσει η σημαντική αυτή μεταγραφή.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ