27.5 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

«Κόλπο» με Κάζινς

Ο Ντε Μάρκους Κάζινς μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και οι Σικάγο Μπουλς «γλυκοκοιτάζουν» ήδη την περίπτωσή του.

Ο 28άχρονος σέντερ μετακινήθηκε πέρυσι στους «πολεμιστές», ύστερα από ένα χρόνο παρουσίας στους Νιου Ορλίνς Πέλικανς κι ενώ είχε αγωνιστεί τα πρώτα εφτά χρόνια της καριέρας του στο ΝΒΑ στους Σακραμέντο Κινγκς. Ωστόσο, τα προβλήματα τραυματισμών που τον ταλαιπώρησαν δεν του επέτρεψαν να προσφέρει τα αναμενόμενα, κλείνοντας την κανονική περίοδο με μέσο όρο 16,3π., 8,2 ριμπάουντ, 3,6 ασίστ, 1,3 κλεψίματα και 1,5 κοψίματα σε τριάντα ματς, ενώ στα πλέι οφ -με την ομάδα από το Όκλαντ να έχει φθάσει μέχρι τους τελικούς- έχει παίξει μέχρι στιγμής σε μόλις τρία ματς, με μ.ό. 4,7π., 3,7 ριμπάουντ, 2,3 ριμπάουντ και ένα κλέψιμο.

Το φετινό συμβόλαιό του πρόσθεσε στον τραπεζικό λογαριασμό του το ποσό των 5,3 εκατ. δολαρίων, υπολογίζεται όμως πως η νέα αγωνιστική περίοδος θα του αποφέρει λιγότερα χρήματα, λόγω της μεγάλης απουσίας του φέτος. Οι «ταύροι» και ο προπονητής τους, Τζιμ Μπόιλεν, βλέπουν με πολύ θετικό μάτι τη μεταγραφή του και σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ αναμένεται να κινηθούν το καλοκαίρι για την απόκτησή του. Θεωρούν, άλλωστε, πως θα «δέσει» ιδανικά με τους νεότερους παίκτες τους, όπως ο Ζακ Λαβίν και ο Λάουρι Μαρκάνεν, βοηθώντας τους σημαντικά στην επίτευξη των στόχων τους την καινούρια χρονιά στο ΝΒΑ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ