21.5 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Κόλπο με Έρλι η ΑΕΚ! (vids)

Η ΑΕΚ ολοκληρώνει την παρουσία της στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού με μία ακόμα σπουδαία μεταγραφή. Απέκτησε τον Κλιάνθονι Έρλι (26, 2.03), που αγωνίζεται στη θέση του σμολ φόργουορντ, έχει περάσει για δύο χρόνια απο τους Νιου Γιορκ Νικς και είναι πολύ αξιόλογος παίκτης.

Ο Έρλι έκανε σπουδαία καριέρα στο πανεπιστήμιο Ουίτσιτα Στέιτ, με το οποίο έπαιξε και διακρίθηκε στο τελικό τουρνουά του NCAA. Οι εμφανίσεις του αυτές οδήγησαν τους Νικς στην απόφαση να τον επιλέξουν στο νούμερο 34 του ντραφτ του 2014 και την πρώτη του σεζόν έπαιξε αρκετά στους Νικς, αλλά περισσότερο στη G-League με τη θυγατρική τους, τους Ουέστσεστερ Νικς, όπου είχε συμπαίκτη τον Θανάση Αντετοκουνμπο! Πέρυσι έπαιξε λίγο στη Νέα Υόρκη και περισσότερο στη G-League.

Είναι ένα "τριάρι" που μπορεί να παίξει και στο "4" και προορίζεται για αντι-Μιλόσεβιτς. Έχει, ωστόσο, ενδιαφέρον να δούμε τι θα κάνει η ΑΕΚ τώρα που έχει πλέον επτά ξένους στο ρόστερ της (Γκριν, Χάρις,Έρλι, Άτιτς, Μπάρλοου, Τζέιμς, Ελονού). Η πρώτη σκέψη είναι να μείνουν και οι επτά, να δηλωθούν 6 στην Α1, και να παίζουν όλοι στο Champions League, όπου το πρόγραμμα είναι πιο δύσκολο στην αρχή και επιτρέπονται οι επτά ξένοι. Δεν αποκλείεται ωστόσο να δοθεί τελικά ένας από τους ξένους δανεικός. Φαβορί για να μείνει εκτός ρόστερ και στις δύο περιπτώσεις μοιάζει να είναι ο Μπάρλοου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ