18.5 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

«Κόλπο γκρόσο» με Δημητριάδη και Κομποδιέτα ο Εθνικός

Ο Εθνικός μπορεί να άργησε να πάρει μπρος, μπορεί να πέρασε από χίλια κύματα, αλλά η είσοδος του Δημήτρη Καραφαντή ήταν σίγουρο ότι θα πρόσδιδε ηρεμία και σιγουριά στην επόμενη ημέρα της ομάδας του Πειραιά.

Συγκεκριμένα, ο Ιορδάνης Μουριχίδης θα έχει στη διάθεση του τη νέα αγωνιστική περίοδο, δυο παίκτες που κέρδισαν το πρωτάθλημα την τρέχουσα σεζόν με τον Ιωνικό, ενώ τα τελευταία χρόνια το μόνο που κάνουν είναι να μαζεύουν διακρίσεις και ανόδους. Ο λόγος για τους Δημήτρη Κομποδιέτα και Τάσο Δημητριάδη, που φαίνεται να έχουν μια ακόμη αποστολή να ολοκληρώσουν.

Ο 34χρονος γκαρντ, Δημήτρης Κομποδιέτας ολοκλήρωσε τη σεζόν με 4.,7 πόντους και 1,3 ριμπάουντ σε 29 αγώνες με τα χρώματα του Ιωνικού, ενώ μια σεζόν πριν είχε κερδίσει την άνοδο μέσω πλέι οφς με τον Χολαργό, έχοντας ενεργό ρόλο με 10,2 πόντους και 1,9 ριμπάουντ σε 32 αγώνες. Την σεζόν 2016-2017 βρέθηκε στον Δούκα, ενώ από το 2014 ως και το 2016 ήταν στον Φάρο Κερατσινίου, με τον οποίο πανηγύρισε δυο ανόδους. 

Ο 36χρονος πάουερ φόργουορντ, Τάσος Δημητριάδης είχε 3,7 πόντους και 3,6 ριμπάουντ σε 23 ματς με τον Ιωνικό, ενώ την χρονιά 2017-2018 κέρδισε το πρωτάθλημα στην Α2 με το Περιστέρι, έχοντας 7,6 πόντου ς και 4,5 ριμπάουντ. Το πρωτάθλημα κατέκτησε και μια χρονιά πριν με τον Πανιώνιο (6,8 π., 3,3 ριμπ.), ενώ για μια πενταετία αγωνίστηκε στην ΑΕ Λιβαδειάς κερδίζοντας και εκεί άνοδο.

Και οι δυο παίκτες αναμένεται να αποτελέσουν τα δυνατά χαρτιά των «μπλε» που ξεκινούν με όνειρα την φετινή σεζόν στην Β' Εθνική.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ