29.4 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Κόλλησε του Χένρι, βλέπει και Βενζέκοφ

Κοιτάζει και άλλες λύσεις ο τεχνικός του Ολυμπιακού Ντέηβιντ Μπλάτ, σε σχέση με τον Αμερικανό γκάρντ Πιέρια Χένρι της Τόφας που αποτελούσε και τον πρώτο του στόχο. Η συμμετοχή του τελευταίου στο σάμερ λίγκ με τη φανέλα των Σέλτικς έχει αναθερμάνει τις ελπίδες του μήπως και βρει κάποιο συμβόλαιο στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για αυτό και ο μάνατζέρ του ζήτησε μια παράταση προκειμένου να περιμένει ενδεχόμενες προτάσεις. Από πλευράς Ευρώπης ο παίκτης τα έχει βρει με τον Ολυμπιακό και ο τελευταίος όπως φαίνεται με την Τόφας, αλλά η...καθυστέρηση του παίκτη έκανε τον τεχνικό των Πειραιωτών να κοιτάει και άλλες περιπτώσεις.

Στο μεταξύ αν και αρχικά ήθελε πιο αθλητικούς παίκτες, φαίνεται πως βλέπει με θετικό μάτι την περίπτωση του Αλέξανδρου Βενζέκοφ ο οποίος στα 23 του αποχωρεί από τη Μπαρτσελόνα και δεν αποκλείεται μετά από μια τετραετία να επιστρέψει στην Ελλάδα (είχε παίξει στον Αρη) εάν τελικά προχωρήσει την υπόθεσή του ο Ολυμπιακός.

Μεγάλο πλεονέκτημα αποτελεί το γεγονός ότι δεν πιάνει θέση ξένου καθώς είναι κάτοχος και ελληνικού διαβατηρίου (εκτός από βουλγαρικού και κυπριακού) οπότε διατηρεί το δικαίωμα ο Ολυμπιακός να προχωρήσει και σε απόκτηση ξένου στη συγκεκριμένη θέση.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ