20 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

«Κόλλησε» στο Περμ η Ούνικς (vids+pics)

Τη μόλις δεύτερη ήττα της στη φετινή VTB League γνώρισε η Ούνικς Καζάν, καθώς ηττήθηκε με 68-66 από την Πάρμα Περμ στο «UDS Molot».

Στο 7-2 και την τρίτη θέση της κατάταξης έμεινε το συγκρότημα του Δημήτρη Πρίφτη, που είδε τους γηπεδούχους να επιστρέφουν στα νικηφόρα αποτελέσματα ύστερα από αρνητικό σερί τριών ηττών, ανεβαίνοντας στο 3-6. Ο Εϊγκίρντας Ζουκάουσκας με 17π., ο Ρασάντ Κέλι με 9π. και έντεκα ριμπάουντ και ο Γιάνις Μπλουμς με 11π. ηγήθηκαν των νικητών, εκείνος όμως που έβαλε το καθοριστικό τρίποντο στο φινάλε, διαμορφώνοντας το 67-66, ήταν ο Κόντι Τζάστις (7π.). Ο Τάιλερ Λάρσον με 1/2 βολές «έγραψε» το τελικό αποτέλεσμα, αφού το τρίποντο που ακολούθησε από τον Έρικ Μακ Κόλουμ (7π.) ήταν άστοχο.

Ο Τζαμάρ Σμιθ με 14π. και ο Πιέρια Χένρι με 15π. και εννέα ριμπάουντ δεν «έφθασαν» για τους φιλοξενούμενους, για τους οποίους απουσίασε ο Κώστας Καϊμακόγλου.

Στους αγώνες που προηγήθηκαν, η Αστάνα συνέτριψε με 105-78 την Κάλεβ Κράμο στο «SK Velotrack» με τον Τζέι Τζέι Ο’ Μπράιν να την καθοδηγεί επιθετικά με 23π. και η Ενισέι νίκησε με 75-67 τη Ρίγα στην «Arena Sever» έχοντας πρώτο σκόρερ τον Τζον Ρόμπερσον με 22π.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ