26.6 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

«Κόλαση» στη Stoiximan.gr Basket League

Η αυλαία της κανονικής περιόδου της Stoiximan.gr Basket League πέφτει σήμερα και θα προσπαθήσουμε να πάμε ταμείο με βάση τις πάντοτε ελκυστικές αποδόσεις του Stoiximan.gr.

Στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ δύο ημέρες μετά τον αγώνα της με τον Παναθηναϊκό Superfoods θα φιλοξενήσει την Κύμη. Οι φιλοξενούμενοι έχουν κάνει πορεία πρωταθλητισμού στον δεύτερο γύρο. Γι' αυτόν τον λόγο θα προτιμήσουμε το «διπλό» με πλεονέκτημα 6,5 πόντων. Ο Κόροιβος Αμαλιάδας «καίγεται» για τη νίκη απέναντι στα διαλυμένα Τρίκαλα. Ο άσος θα έρθει και εύκολα, με τους γηπεδούχους να μπορούν να καλύψουν το χάντικαπ των 29,5 πόντων. Μόνο μαθηματικές είναι οι ελπίδες του Πανιωνίου για παραμονή καθώς θέλει νίκη του ΓΛ Φάρου στην έδρα του ΠΑΟΚ για να σωθεί. Οι Νεοσμυρνιώτες πρέπει να νικήσουν και οι ίδιοι, αλλά θα ποντάρουμε στον άσο του Ρεθύμνου. Τέλος, στον αγώνα που κρίνει την τελευταία θέση της οκτάδας, θα ρισκάρουμε με το «διπλό» του Άρη επί του ασύνδετου Κολοσσού στη Ρόδο.

Stoiximan.gr Basket League: Όλα για το Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Στον πρώτο τελικό της Ανατολής στο ΝΒΑ, οι Μπόστον Σέλτικς θα υποδεχτούν τους Κλίβελαντ Καβαλίερς. Αν δεν είχαν τόσα πολλά προβλήματα οι Κέλτες θα ήταν σε θέση να περάσουν τους αντιπάλους τους. Θα ποντάρουμε στο «διπλό».

Stoiximan.gr Basket League: Ελκυστικές αποδόσεις, εκπλήξεις & πολύ Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Για τα πλέι οφ του ιταλικού πρωταθλήματος, η Βενέτσια εύκολα ή δύσκολα θα κάμψει την αντίσταση της Βανόλι. Στο άλλο ματς της ημέρας θα ρισκάρουμε με το διπλό της Τρέντο μέσα στην έδρα της Αβελίνο.

Stoiximan.gr: H Ευρωλίγκα παίζει ΕΔΩ με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & πολλές εκπλήξεις!

Στην Ισπανία, η Μπανταλόνα μπορεί να νικήσει εντός έδρας τη Φουεναλμπράδα. Η Μπαρτσελόνα είναι το φαβορί και θα την εμπιστευτούμε στην εξόρμηση της στην έδρα της Τενερίφης, ενώ τέλος η Μπασκόνια θα περάσει από την έδρα της Μπιλμπάο στο ντέρμπι των Βάσκων.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τετράδα

ΑΕΚ - Κύμη (+6,5)   2     1,87

Κόροιβος (-29,5) - Τρίκαλα    1     1,80

Ρέθυμνο - Πανιώνιος   1    1,80

Κολοσσός Ρόδου - Άρης    2     2,17

Μονό

Μπόστον Σέλτικς - Κλίβελαντ Καβαλίερς    2    1,87

Δυάδα

Βενέτσια - Βανόλι    1    1,22

Αβελίνο - Τρέντο   2    2,70

Τριάδα

Μπανταλόνα - Φουεναλμπράδα     1    1,40

Τενερίφη - Μπαρτσελόνα    2    1,47

Μπιλμπάο - Μπασκόνια    2     1,35



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ