17.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κόζαρεκ: «Θα γίνει μεγάλη μάχη»

Την πρόκριση της Πολωνίας στους «16» του 40ού Ευρωμπάσκετ θέλει Λούκας Κόζαρεκ με καλή εμφάνιση και νίκη επί της Ελλάδας.

Οι Πολωνοί θα τεθούν αντιμέτωποι με τη «γαλανόλευκη» στο Ελσίνκι, στο πλαίσιο της 5ης και τελευταίας αγωνιστικής του Α’ Ομίλου, κι εφόσον καταφέρουν να επικρατήσουν θα εξασφαλίσουν την παρουσία τους στους «16». «Παίζουμε όλο μας το τουρνουά σε ένα παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα κι ελπίζω να κερδίσουμε. Θα γίνει μεγάλη μάχη», ανέφερε σχετικά ο 33χρονος γκαρντ, ο οποίος εν συνεχεία αναφέρθηκε στον Έι Τζέι Σλότερ και τη συμμετοχή του στον «τελικό» με τους Έλληνες διεθνείς: «Ο Σλότερ πιστεύω πως θα είναι έτοιμος. Είχε ένα μικροτραυματισμό, αλλά προφυλάχθηκε και θα είναι καλά. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς, γιατί μπορεί να προσφέρει πολλούς πόντους».

Ο νατουραλιζέ γκαρντ δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι τους με τη Γαλλία, αλλά όπως είπε και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μάικ Τέιλορ στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα τους από τους «τρικολόρ»: «Προτιμήσαμε να τον ξεκουράσουμε για να είναι απόλυτα έτοιμος στον αγώνα με την Ελλάδα. Μας περιμένει μεγάλο ματς, καθώς θα κριθεί η πρόκριση στην Κωνσταντινούπολη».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ