19.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κωνσταντινίδης : «Μια φανταστική διαδρομή στη Δάφνη Δαφνίου έλαβε τέλος»

Ο Μάης Κωνσταντινίδης αποτελεί τον προπονητή που οδήγησε την Δάφνη Δαφνίου στην ιστορική άνοδο στην Α2, αλλά και σε μια πολύ καλή πορεία σε αυτή, αλλά μετά από 2,5 χρόνια οι δρόμοι του με την ομάδα του Χαϊδαρίου χωρίζουν.

Ο Έλληνας προπονητής με ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα ευχαρίστησε άπαντες στον σύλλογο, για αυτή τη φανταστική διαδρομή, όπως ανέφερε :

«2,5 σεζόν στον πάγκο της Δάφνης έλαβαν τέλος. Ήταν μια φανταστική διαδρομή, που έφερε πολλές χαρές, λίγες λύπες και αμέτρητες εμπειρίες.
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς την διοίκηση του συλλόγου για την εμπιστοσύνη της και τις συνθήκες εργασίας, που παρείχε. Το σύνολο αυτών των ανθρώπων κατάφερε να ανεβάσει την Δάφνη Δαφνίου 4 κατηγορίες σε 5 σεζόν. Επίτευγμα σπάνιο σε όλη την ιστορία του ελληνικού basket. Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον coach Sorotos Kostas για τους μήνες της συνεργασίας μας. Η δύσκολη προσπάθεια έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα και αποτέλεσε προίκα για τις 2 επόμενες χρονιές.
Επίσης ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους παίκτες, που αποτέλεσαν τα εργαλεία, ώστε να ζήσει η ομάδα την πιο πετυχημένη περίοδο της ιστορίας της. Η άνοδος από την Β' Εθνική στην Α2 και η παραμονή της στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία της χώρας είναι το σημαντικότερο κατόρθωμα του συλλόγου. Σε αυτό το διάστημα προσπάθησα ειλικρινά να δείξω το δρόμο της βελτίωσης σε όλους σας. Με κάποιους τα καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό, με κάποιους λιγότερο. Απολογούμαι σε όσους στεναχώρησα, αλλά η πρόθεση ήταν πάντα για το κοινό καλό. Εύχομαι την καλύτερη δυνατή καριέρα σε όλους ανεξαιρέτως.
Να ευχαριστήσω όλους με τους συνεργάτες προπονητές (Giorgos Pap , Theodosis Cholevas , Makris Nikos , Kostas Skoufakis) για την καθημερινή αφοσίωση και προσπάθεια τους, ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι βγήκαμε όλοι λίγο καλύτεροι από αυτή την συμβίωση.
Ειδική αναφορά στον team manager της ομάδας Steve Panagopoulos , που αποτέλεσε τον άνθρωπο-κλειδί για την καθημερινή λειτουργία μας. Είναι ένας άνθρωπος, με τον οποίο μας συνδέει μια σχεδόν δεκαετής πορεία, από διαφορετικές αφετηρίες και ξέρει πολύ καλά, πόσο εκτιμώ τις γνώσεις και τις προσπάθειες του.
Τέλος να ευχαριστήσω την διοίκηση του Γ.Σ.Περιστερίου, με την πολύπλευρη βοήθεια της οποίας, ήρθε η πετυχημένη πορεία των δύο τελευταίων σεζόν.
Εύχομαι ειλικρινά τα καλύτερα, πρωτίστως για τον σύλλογο, που ήταν κομμάτι της μπασκετικής μου ζωής για 9 χρόνια, όπως και προσωπικά για όλους τους ανθρώπους, που συμμετείχαν από οποιοδήποτε πόστο σε αυτή την πορεία.
Υ.Γ.
Andreas Polemis σε ευχαριστώ για όλα. Ξέρεις εσύ...».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ