19.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κωνσταντινίδης : «Μη προσήλωση στην άμυνα και εξωαγωνιστικές αποφάσεις οι αιτίες της ήττας με Ολυμπιακό»

Η νεοφώτιστη Δάφνη Δαφνίου ολοκλήρωσε με ιδανικό τρόπο τον πρώτο γύρο, έχοντας 7 νίκες σε 15 αγωνιστικές, και θέλει να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο και στο υπόλοιπο μισό του πρωταθλήματος.

Ο Μάης Κωνσταντινίδης στις δηλώσεις του στάθηκε στην ήττα από τον Ολυμπιακό, και τους παράγοντες της, αναφέρθηκε στη συνέχεια του πρωταθλήματος, ενώ μίλησε για την τακτική που πρέπει να ακολουθήσει η ομάδα του στο αυριανό (25/1, 17:00) εντός έδρας παιχνίδι με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων.

Αρχικά, σχολίασε την έκβαση του αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Θεωρώ ότι οι κυριότεροι παράγοντες για την ήττα ήταν η μη προσήλωση στα αμυντικά μας καθήκοντα στο πρώτο ημίχρονο και κάποιες λανθασμένες κομβικές εξωαγωνιστικές αποφάσεις».

Εν συνεχεία, αναφέρθηκε στην μέχρι στιγμής παρουσία στο Πρωτάθλημα, και στους στόχους της συνέχειας: «Μπορεί αυτή τη στιγμή να βρισκόμαστε στην έβδομη θέση, όμως, με δεδομένη την ανταγωνιστικότητα του Πρωταθλήματος της Α2, καμία στιγμή δεν μπορείς να αισθάνεσαι "ασφαλής". Προσωπικά, θα είμαι πολύ ικανοποιημένος, αν στον Β’ Γύρο πετύχουμε καλύτερο ρεκόρ νικών-ηττών από τον Α’ Γύρο»

Μίλησε, επίσης, για την... πορεία του project με τον νεανικό κορμό: «Το project, που ξεκίνησε πέρυσι με την συνεργασία Δάφνης Δαφνίου - ΓΣ Περιστέριου και επιβραβεύτηκε με την άνοδο στην Α2, θα θεωρηθεί επιτυχημένο μόνο, αν συνδυαστεί η επίτευξη των στόχων της ομάδας με την ατομική βελτίωση των παικτών της».

Ολοκληρώνοντας, επισήμανε για τον αγώνα με τον Διαγόρα: «Αύριο παίζουμε απέναντι στην εμπειρότερη ομάδα της κατηγορίας. Θα πρέπει να προσεγγίσουμε το παιχνίδι από την αμυντική του πλευρά, αν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε την νίκη».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ