18.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κυρούδης : «Γράφουμε ιστορία απέναντι στον Ολυμπιακό ως οι πρώτοι…»

Όταν ο Γιώργος Κυρούδης αναλάμβανε τον Ερμή Λαγκαδά στις αρχές του Μάρτη του 2019, δεν περίμενε ότι λίγους μήνες μετά θα ήταν ο προπονητής που θα είχε το προνόμιο να αντιμετωπίσει τη νέα μορφή του Ολυμπιακού, και την αναπτυξιακή ομάδα που παρατάσσουν οι «ερυθρόλευκοι».

Η ζωή τα φέρνει έτσι, που ο Εβρίτης τεχνικός, από την Α' ΕΚΑΣΘ και την ΠΚ Νεάπολης βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας, ενώ δεν θα πρέπει να λησμονηθεί ότι έχει υπάρξει προπονητής του Ηρακλή στο πρωτάθλημα της Α2.

Σε δήλωση του στο basketa.gr o Έλληνας τεχνικός ανέφερε πως ο Ερμής Λαγκαδά θα έχει το προνόμιο να αντιμετωπίσει πρώτος σήμερα (21/9, 17:00) τον Ολυμπιακό ως ομάδα της Α2, μιλώντας για τιμή, ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία του κόσμου :

«Είναι σίγουρα πρόκληση το να παίξεις απέναντι σε έναν αντίπαλο με αυτή την ιστορία και τη σημασία που έχει σαν σύλλογος για το ελληνικό μπάσκετ. Το παιχνίδι θα καταγράφει στην ιστορία ως το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού σαν ομάδα της Α2 και έτυχε να είμαστε εμείς οι πρώτοι του αντίπαλοι» για να προσθέσει : «Ελπίζω να σταθούμε αντάξιοι της στιγμής, αντάξιοι στο επίπεδο του αντιπάλου και αντάξιοι της ιστορίας και των δύο ομάδων, αφού κι εμείς κουβαλάμε τη δική μας πορεία στις εθνικές κατηγορίες. Είναι τιμή για όλους μας και γι αυτόν ακριβώς το λόγο πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Εύχομαι να το χαρεί και ο κόσμος που πιστεύω θα γεμίσει το γήπεδο, και να γίνει ένα ωραίο, δυνατό παιχνίδι».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ