16.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Κυρίαρχος στην Ισπανία ο Σερμαντίνι (vid)

Ο Γκιόργκι Σερμαντίνι κάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του στην Lenovo (πλέον) Τενερίφη. Ο Γεωργιανός σέντερ το επικυρώνει κάθε εβδομάδα στην καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται, ενώ το δίδυμο με τον Μαρσελίνιο Χουέρτας είναι από τα κορυφαία της Ευρώπης αυτή τη στιγμή.

 

Ο Σερμαντίνι αναδείχθηκε παίκτης του μήνα για τον Ιανουάριο του 2021 στην Liga Endesa. Η ομάδα του είχε τρεις νίκες και δύο ήττες, ενώ ο ίδιος είχε μέσο όρο 20.6 πόντους και 5.6 ριμπάουντ ανά αγώνα! Απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης είχε 18 πόντους, οχτώ ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ, δύο κλεψίματα και έξι κερδισμένα φάουλ, αλλά δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει μια νίκη. Απέναντι στην ασθενέστερη Γκιπουζκόα είχε 28 πόντους με 13/15 σουτ, έξι ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ και έξι κερδισμένα φάουλ για να φτάσει στο 33 στο σύστημα αξιολόγησης.

Η ομάδα του βρίσκεται σταθερά στις πρώτες τρεις ομάδες της κατάταξης από την έναρξη του πρωταθλήματος. Αυτή τη στιγμή είναι δεύτερη "σφήνα" ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης που είναι στην κορυφή και την Μπαρτσελόνα που έπεται.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ