21.7 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Κυνηγά» την υπέρβαση με Ιτούδη η Σλοβενία!

Η Σλοβενία θέλει να παίξει... ρέστα για να περάσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες και, επιθυμώντας να παρουσιάσει ένα δυνατό σύνολο για το προολυμπιακό τουρνουά, έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τον Δημήτρη Ιτούδη, τάζοντάς του τον Λούκα Ντόντσιτς.

Οι Βαλκάνιοι ψάχνουν μια κίνηση, η οποία θα «ταράξει τα νερά» και θα αλλάξει τα δεδομένα, με την ίδια την ομοσπονδία να επιβεβαιώνει τις επαφές με τον Έλληνα τεχνικό και εν ενεργεία πρωταθλητή Ευρώπης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι Σλοβένοι έχουν μπροστά τους πολύ δύσκολο έργο, αφού το προολυμπιακό τουρνουά θα γίνει στη Λιθουανία, με την τελευταία ως οικοδέσποινα χώρα, ενώ μαζί τους θα βρίσκονται η Πολωνία, η Ανγκόλα, η Νότια Κορέα και η Βενεζουέλα, με τις πρώτες δύο να είναι αντίπαλοι της πρωταθλήτριας Ευρώπης του 2017.

Καταλαβαίνει κανείς, ότι ο μεγάλος αντίπαλος είναι επί της ουσίας η «Λιέτουβα» και, για αυτό το λόγο, η Σλοβενία ψάχνει μια υπερβατική κίνηση. Το «πακέτο» του κόουτς Δημήτρη Ιτούδη και του ηγέτη Λούκα Ντόντσιτς θα ήταν μια κίνηση, η οποία αν μη τι άλλο θα την καθιστούσε πολύ ισχυρή υποψήφια χώρα, για να περάσει από το εν λόγω προολυμπιακό τουρνουά, μιμούμενη την αντίστοιχη της δικής μας Εθνικής, με την πρόσληψη του Ρικ Πιτίνο.

Αναφορικά με την πορεία της υπόθεσης, πάντως, η δημοσιογράφος Σάνια Μόντριτς τόνισε, ότι οι δύο πλευρές είναι μεν σε επαφή, αλλά προς το παρόν τίποτα τελικό δεν υπάρχει.

https://twitter.com/SanjaModric/status/1237806931139596288



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ