24.6 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Κυνηγάει Τζόρνταν ο Λεμπρόν (vids+pics)

Σε έναν αγώνα που όλα κύλησαν στραβά για τους Λος Άντζελες Λέικερς ο Λεμπρόν Τζέιμς κατάφερε να γράψει ιστορία.

O «βασιλιάς» δεν κατάφερε να διασωθεί από το… ναυάγιο των «λιμνανθρώπων». Είχε μόλις 18π. στο «Bankers Life Fieldhouse», οι οποίοι όμως αποδείχθηκαν αρκετοί για να «σπάσει» το φράγμα των 32.000π. στην καριέρα του στο ΝΒΑ. Έγινε, μάλιστα, ο νεότερος παίκτης που τα καταφέρνει και κυνηγάει πλέον το Μάικλ Τζόρνταν, ο οποίος έχει μόλις 284π. περισσότερους.

https://www.youtube.com/watch?v=8EFhhu8KMc8

O 34χρονος φόργουορντ γνώρισε, από τους Ιντιάνα Πέισερς, την πιο βαριά ήττα στην καριέρα του. Σίγουρα, δεν κατάφερε να χαρεί την ιστορική επίδοσή του, που τον φέρνει στην τέταρτη θέση των σκόρερ όλων των εποχών με 32.008π., με τον «Air» να έχει 32.292π. Στην πρώτη θέση βρίσκεται, με διαφορά, ο Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ με 38.387π.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς βρέθηκε και στο Top 10 του ΝΒΑ, με τις καλύτερες φάσεις από τους αγώνες που διεξήχθησαν τα ξημερώματα της Τετάρτης (06/02) στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Στην κορυφή φιγουράρει ο Μάιλς Μπρίντζες, στη δεύτερη θέση ακολουθεί ο Τομπίας Χάρις, ενώ διπλή παρουσία έχει ο Μάιλς Τέρνερ. «Χώρεσαν» και οι Τζεράμι Γκραντ, Τζαβέιλ Μακ Γκι, Μάθιου Ντελαβεντόβα, Τέρανς Φέργκιουσον και Άαρον Γκόρντον.

https://www.youtube.com/watch?v=wYGScy3dfQI



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ