26.6 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Κυκλοφόρησαν τα Day Pass για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας

Λιγότερο από τρεις μήνες πριν το πρώτο τζάμπολ του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 και η διοργανώτρια Αρχή ενημέρωσε για τη διάθεση των Day Pass για τις δύο πρώτες φάσεις και το Classification Round.

Με τη σπουδαία διοργάνωση να πλησιάζει και να διεξάγεται για πρώτη φορά στην ιστορία στην Κίνα, τα γήπεδα θα είναι κατάμεστα, καθώς είναι η προσμονή του κόσμου για να δει τις κορυφαίες εθνικές ομάδες του πλανήτη είναι τεράστια.

Η διοργανώτρια αρχή ενημέρωσε για τα εισιτήρια, τα οποία θα αφορούν τις δύο πρώτες φάσεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου και το Classification Round.

Τα εισιτήρια είναι για τις ημέρες διεξαγωγής των αγώνων και όχι για κάθε αναμέτρηση ξεχωριστά και θα είναι στη διάθεση του κοινού μέχρι και το τέλος του Ιουνίου, με τα εισιτήρια των αγώνων στη φάση των ομίλων να εκδίδονται τον Ιούλιο.

Το πάσο ημέρας αναφέρεται σε δύο παιχνίδια και απαιτείται η κατοχή κινεζικής ταυτότητας ή έγκυρου διαβατηρίου και το μέγιστο που μπορεί να κανείς να αγοράσει είναι τέσσερα εισιτήρια ή τέσσερα Day Pass.

Τα εισιτήρια που είχαν διατεθεί από τις 28 Φεβρουαρίου, όταν και ολοκληρώθηκε η φάση των προκριματικών... έφυγαν πολύ γρήγορα και έτσι δεν ισχύει πλέον η προσφορά.

Τέλος, τα City Pass εισιτήρια ήταν ο δεύτερος τύπος εισιτήριων που έγινε διαθέσιμος στον φίλαθλο κοινό, ωστόσο από τις 31 Μαΐου δεν διατίθενται.

Μπορείτε να δείτε εδώ αναλυτικά τί ισχύει για το Day Pass, αλλά και πώς μπορείτε να το προμηθευτείτε.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ