17.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΚΣ Γέφυρας : Χατζηκυριακίδης προ των πυλών, παρελθόν ο Καραπιπερίδης

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΚΣ Γέφυρας αναφορικά με την θέση του προπονητή, καθώς μια ημέρα πριν το κρίσιμο παιχνίδι με τους Μαχητές στα Πεύκα (22/12, 17:00) για την 12η αγωνιστική, η διοίκηση αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία της με τον Ανδρέα Καραπιπερίδη.

Έτσι, μετά από δυο χρόνια ο Ανδρέας Καραπιπερίδης αποτελεί παρελθόν από τους «πορτοκαλί», με τον Λευτέρη Χατζηκυριακίδη να είναι ο σοβαρότερος υποψήφιος να αναλάβει τη θέση, και να καθοδηγήσει τον ΚΣ Γέφυρας στο κρίσιμο παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα στην οποία έζησε μεγάλες στιγμές, όντας στον πάγκο της για 5 χρόνια, και καθοδηγώντας την στην Α2 Ανδρών την σεζόν 2016-2017.

Έχει επίσης εργαστεί σε Ίκαρους Σερρών, Αναγέννηση Φλόγα, Δόξα Λευκάδας και Ηρακλή, ενώ στο δυναμικό της ομάδας θα συναντήσει τον υιό του, Δημήτρη.

Αναλυτικά :

«Η Διοίκηση του Κ.Σ. Γέφυρας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Ανδρέα Καραπιπεριδη.

Ο coach Ανδρέας Καραπιπερίδης ανέλαβε την ομάδα πριν 2 χρόνια σε μία πολύ δύσκολη στιγμή και κατάφερε να αντιστρέψει αμέσως το κλίμα.
Στα χρόνια που βρίσκεται πίσω απο το τιμόνι της ομάδας κατάφερε να αφήσει το στίγμα του και να καθοδηγήσει με ψυχραιμία την ομάδα στις δύσκολες περιόδους που ζήσαμε όλοι στο διάστημα της πανδημίας
Εκτός όμως απο αυτό ο Ανδρέας νιώθουμε ότι αποτελεί μέλος της Γέφυρας και συγκεκριμένα της τοπικής μας κοινωνίας γιατί είχε και το ρόλο του προπονητή των παιδιών της Ακαδημίας μας.
Με πολλή μεγάλη φόρτιση και συγκίνηση η οικογένεια της Γέφυρας σου εύχεται καλή συνεχεια στο επόμενό σου βήμα και εμείς θα είμαστε περήφανοι για όσα θα πετύχεις .
Ευχαριστούμε Ανδρέα



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ