15.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κρστιτς: «Ο Μίτσιτς είναι έτοιμος για το ΝΒΑ» (vids)

Ψήφο εμπιστοσύνης στον συμπατριώτη του έδωσε ο  Νέναντ Κρστιτς. O παλαίμαχος σέντερ και νυν αντιπρόεδρος της σερβικής ομοσπονδίας μπάσκετ, δήλωσε πως ο Βασίλιε Μίτσιτς είναι έτοιμος για να αγωνιστεί στο ΝΒΑ. 

Ο Μίτσιτς ολοκλήρωσε την φετινή σεζόν με τον πλεόν ιδανικό τρόπο, κατακτώντας το πρωτάθλημα Τουρκίας με «σκούπα» απέναντι στην Φενέρμπαχτσε. Φυσικά, είχε προηγηθεί η κατάκτηση της Euroleague στην Κολωνία απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Βέβαια, εκτός απο πρωταθλητής Τουρκίας και Ευρώπης, ο Σέρβος αναδείχθηκε MVP του Final Four και MVP της Ευρωλίγκας, υπο τις οδηγίες του Εργκίν Αταμάν.

Όπως είναι λογικό, ο Μίτσιτς θα θελήσει να εξαργυρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτή την καταπληκτική σεζόν. Το ζήτημα είναι το ποια θα είναι η επόμενη κίνηση του Σέρβου γκαρντ απο την στιγμή που είναι ελεύθερος. Ο GM της Εφές είχε δηλώσει πως επιθυμία του Μίτσιτς είναι να αγωνιστεί στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. Τα δικαιώματα του ανήκουν στους Οκλαχόμα Σίτυ Θάντερ, που αγωνίζεται και ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι. Ο συμπατριώτης του MVP, Νέναντ Κρστιτς εξέφρασε την βεβαιότητα του πως ο Μίτσιτς είναι έτοιμος για το υπερατλαντικό ταξίδι. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

«Δεν μπορώ να γνωρίζω τα σχέδιά του. Σε κάθε περίπτωση, πιστεύω πως είναι έτοιμος για το ΝΒΑ. Προφανώς δεν γνωρίζω τις προθέσεις της Εφές, αν δηλαδή θα προσπαθήσει να τον κρατήσει αλλά ως παίκτης, είναι έτοιμος» 

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ