20.9 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Κρστιτς: «Δεν δόθηκε η ευκαιρία σε ομάδες να διεκδικήσουν μία θέση στη Εuroleague»

Ο άλλοτε διεθνής Σέρβος παίκτης, Νέναντ Κρστιτς, σχολίασε την απόφαση της Εuroleague να διακόψει οριστικά τη διοργάνωση και να μην δώσει την δυνατότητα σε ομάδες του Εurocup να βρεθούν την επόμενη σεζόν στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Η πανδημία... χάλασε τα σχέδια των περισσότερων διοργανώσεων και δεν γινόταν η Εuroleague να μείνει ανεπηρέαστη απ' όλο αυτό ανακοινώνοντας την οριστική διακοπή δίχως πρωταθλητή για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης ενώ την επόμενη σεζόν θα δώσουν το παρών ακριβώς οι ίδιες ομάδες.

Αυτή η ιδέα βρήκε κάποιες ομάδες αντίθετες με τρανό παράδειγμα τη Βίρτους Μπολόνια και την Παρτιζάν οι οποίες είχαν... ρίξει αρκετά λεφτά την φετινή περίοδο με στόχο την παρουσία τους στη Euroleague και ο Νέναντ Κρστιτς ο οποίος είχε αγωνιστεί με τη φανέλα των Σέρβων την περίοδο 2000-04 σχολίασε:

«Η Βίρτους Μπολόνια και η Παρτίζαν ήταν δύο βασικές υποψήφιες για μια θέση στην EuroLeague. Δεν τους δόθηκε η δυνατότητα να διεκδικήσουν το εισιτήριο μέσα στο γήπεδο, από την στιγμή που ολοκληρώθηκε η σεζόν. Μπορεί να τα κατάφερναν, μπορεί και όχι. Η ιταλική ομάδα έδωσε πολλά χρήματα γι αυτόν τον σκοπό, κι οι υπόλοιπες έκανα επίσης σημαντικές επενδύσεις για τον ίδιο λόγο. Δόθηκαν χρήματα για έναν συγκεκριμένο λόγο και τώρα όλα τελείωσαν δίχως αποτέλεσμα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ