26.3 C
Athens
Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024

Κρούσμα κορωνοϊού και για παίκτη του Προμηθέα

Όταν την Παρασκευή έγινε γνωστή, μέσα στους κόλπους της ομάδας, η είδηση των δύο κρουσμάτων κορωνοϊού, στον Προμηθέα η ανησυχία ήταν έκδηλη. Αυτό το συναίσθημα δικαιώθηκε σήμερα.

 

Όπως έκαναν γνωστό η ΚΑΕ Προμηθέας αλλά και ο ΕΣΑΚΕ, υπήρξε ένα θετικό δείγμα στον έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκαν οι πέντε αθλητές που είχαν κληθεί στην Εθνική ομάδα και εν τέλει «κόπηκαν», δικαιώνοντας έστω και με αυτόν τον δυσάρεστο τρόπο, αυτήν την επιλογή.

 

Η ανακοίνωση της αχαϊκής ομάδας ανέφερε: «Ο Προμηθέας Πάτρας με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης ενημερώνει ότι στον τακτικό έλεγχο των 5 αθλητών μας που είχαν κληθεί στην Εθνική για COVID-19, που πραγματοποιήθηκε στις 13/2/2021 με την μέθοδο PCR, βρέθηκε θετικός ένας αθλητής μας .

 


Αναμένουμε και τα υπόλοιπα τεστ που έγιναν εχθές (13/2/21) στους υπόλοιπους αθλητές και το προσωπικό της ομάδας. Οι υπεύθυνοι της ομάδας ενημέρωσαν άμεσα τον Ε.Ο.Δ.Υ. και την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος(ΕΣΑΚΕ), και ακολουθούνται πιστά όσα προβλέπονται από τα υφιστάμενα υγειονομικά πρωτόκολλα της Γ.Γ.Α., του Ε.Ο.Δ.Υ. και του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. για τη διαχείριση του κρούσματος».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ