24.2 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Κρούση ΑΕΚ σε Πέιτζ, αλλά…

Ο Λούκα Μπάνκι από την Ιταλία και οι συνεργάτες του από την Ελλάδα συνεχίζουν τις διερευνητικές επαφές με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους της ΑΕΚ, οι οποίοι ακόμα δεν έχουν οριστικοποιηθεί. Και τούτο διότι θα πρέπει πρώτα να εντοπιστούν οι παίκτες που και καλοί θα είναι και θα έχουν κασέ, το οποίο θα μπορεί να καλυφθεί με βάση τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν φέτος.

Υπό αυτή την έννοια, είναι γεγονός πως η Ένωση έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τους Ντιάντε Γκάρετ, Ντόμινικ Τζόνσον, Μάρκους Θόρντον, όπως και για κάποιους άλλους ακόμα, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι αυτοί είναι οι τελικοί στόχοι. Η έρευνα συνεχίζεται, καθώς ο Λούκα Μπάνκι θέλει να είναι απόλυτα σίγουρος ότι οι επιλογές που θα κάνει τώρα θα είναι οι σωστές, ώστε να μη χρειαστεί το χειμώνα να κάνει αλλαγές.

Ένας από τους παίκτες για τους οποίους κινήθηκε η ΑΕΚ αυτό τον καιρό ήταν και ο Μάρκους Πέιτζ (25, 1,83), τον οποίον είχε προσπαθήσει να πάρει και πέρυσι. Τον Αμερικανό πόιντ γκαρντ είχαν εντοπίσει πέρυσι στα ταξίδι τους στο Λας Βέγκας οι Γιώργος Χήνας και Σωτήρης Μανωλόπουλος και είχε αποτελέσει τον εκλεκτό του προπονητή για να καλύψει τη θέση του πλέι μέικερ.

Όμως στην πρόταση που του έγινε ο Πέιτζ απάντησε αρνητικά, διότι στο μεταξύ είχε βρει two-way contract από τους Σάρλοτ Χόρνετς, με τους οποίους έπαιξε σε μόλις 5 αγώνες στο ΝΒΑ. Όλη την υπόλοιπη σεζόν αγωνίστηκε στη G-League με τη θυγατρική τους.

Φέτος η ΑΕΚ μίλησε ξανά μαζί του και εκδήλωσε το ενδιαφέρον της, φαίνεται όμως ότι αυτός βρήκε μια πρόταση από την Παρτιζάν, την οποία φέρεται να έχει αποδεχθεί. Δεν έχει ανακοινωθεί πάντως η απόκτησή του ακόμα από τη σερβική ομάδα κι όσο συμβαίνει αυτό, το παράθυρο θα παραμένει ανοικτό....



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ