24.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Κρουμπάλι: «Παράξενο και ιδιαίτερο»

Αντιμέτωπος με το Λαύριο θα τεθεί για πρώτη φορά ο Ουσμάν Κρουμπάλι, στον εκτός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ με τους «κυανοκίτρινους».

Οι Θεσσαλονικείς δοκιμάζονται το Σάββατο (30/12, 16.30) στην έδρα των παικτών του Χρήστου Σερέλη, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League, με τον 29χρονο φόργουορντ/σέντερ να εξηγεί μέσω του blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ πως πρόκειται για παράξενο παιχνίδι, καθώς ακολουθεί τη διακοπή των Χριστουγέννων, αλλά και ιδιαίτερο για τον ίδιο μετά τη θητεία του -εν έτει 2015-  στους αντιπάλους.

Αναλυτικά όλα όσα έγραψε: «Γεια σας φίλοι μου, είναι το πρώτο παιχνίδι μετά τη διακοπή των Χριστουγέννων και έτσι θα πρέπει να είμαστε σίγουροι για τον βαθμό συγκέντρωσής μας, καθώς πάντα αυτά τα παιχνίδια είναι παράξενα. Το Λαύριο είναι μια πολύ καλή ομάδα με δυνατή έδρα, αλλά εάν μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας και κάνουμε όσα δουλέψαμε όλη την εβδομάδα στην προπόνηση πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να επεκτείνουμε το νικηφόρο σερί μας.

Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για εμένα, καθώς έχω περάσει μια υπέροχη χρονιά στο Λαύριο. Έχω φίλους σε όλη την πόλη και ανυπομονώ να τους δω, επειδή όσο ήμουν εκεί φρόντισαν να μην μου λείψει τίποτα. Θα είναι μια ωραία εμπειρία. Πέρασα τη γιορτή των Χριστουγέννων στη Θεσσαλονίκη. Όλα ήταν πολύ όμορφα στην πόλη και μου άρεσε πάρα πολύ η ατμόσφαιρα. Πέρασα πολύ ωραία με την οικογένειά μου, αλλά τώρα πρέπει να επιστρέψουμε στη δουλειά και να κλείσουμε τη χρονιά με νίκη».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ