22.2 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Κροατία – Τυνησία 75-70: Γλίτωσε στο τέλος με φοβερό Χεζόνια! (vid)

Παρά το γεγονός ότι για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι προβληματίζει με την απόδοσή της, η Κροατία πήρε την πολύ δύσκολη νίκη επί της Τυνησίας και μαζί το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Προολυμπιακού τουρνουά του Σπλίτ! Έπιασε "φωτιά" ο Μάριο Χεζόνια, που τελείωσε με 27 πόντους την αναμέτρηση.

Η Κροατική ομάδα προβληματίζει. Μετά τον διασυρμό από τη Βραζιλία, το δεύτερο παιχνίδι με την αδύναμη του ομίλου, Τυνησία, εξελίχθηκε σε θρίλερ! Παρά το γεγονός ότι οι Κροάτες βρέθηκαν μπροστά με 14 πόντους στο ημίχρονο (42-28), η ομάδα της Τυνησίας έκανε ένα εξαιρετικό τρίτο δεκάλεπτο και όχι απλώς μείωσε τη διαφορά, αλλά βρέθηκε και με ένα πόντο μπροστά (56-57) σκορπίζοντας την ανησυχία στους πάικτες αλλά και το κοινό του Σπλιτ.

Τελικά, η ψυχραιμία των Κροατών στο τέλος, τους κράτησε στον αγώνα και τους έδωσε τη νίκη, η οποία φυσικά σήμαινε και την πρόκριση στα ημιτελικά του τουρνουά. Απόλυτος πρωταγωνιστής για την Κροατία ήταν ο παίκτης του Παναθηναϊκού, Μάριο Χεζόνια, με τον φόργουορντ να σκοράρει 27 πόντους και να προσθέτει 8 ριμπάουντ. Ακολούθησε με 14 πόντους ο Μπογκντάνοβιτς, ενώ για τους Τυνήσιους, που αποκλείστηκαν με ψηλά το κεφάλι, 15 πόντους είχε ο Σλιμάνε και 14 ο Μαρναουί.

Στα ημιτελικά του τουρνουά, οι Κροάτες θα αντιμετωπίσουν τους πρώτους του άλλου ομίλου, την ομάδα της Γερμανίας, που λίγη ώρα πριν είχε κλειδώσει την πρωτιά απέναντι στη Ρωσία.

Δείτε τα στατιστικά της αναμέτρησης ΕΔΩ

https://twitter.com/FIBA/status/1410684931261583365



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ