19.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Κρις Πολ: «Πρέπει να έχεις κοντή μνήμη, είτε κερδίζεις με 20, είτε χάνεις με 20» (vid)

Η σειρά των τελικών του NBA γυρίζει στο Φοίνιξ, με τους Σανς και τους Μιλγουόκι Μπακς να είναι ισόπαλοι στο 2-2. Ο Κρις Πολ, φαίνεται πως έχει αφήσει πίσω του την κακή εμφάνιση του Game 4 και είναι έτοιμος για μία ακόμα αναμέτρηση απέναντι στα «ελάφια». 

Ο «CP3» μιλώντας στους εκποσώπους του τύπου ενόψει της πέμπτης αναμέτρης ανέφερε: «Είμαι καλά. Συγκεντρώνομαι σε αυτό που έχουμε μπροστά μας. Έκανα πολλά λάθη στο παρελθόν, ακόμη κι αν είναι ανωμαλία για το παιχνίδι μου, συμβαίνει. Δεν πρέπει να κάνω λάθη που δίνουν καλάθια στον αντίπαλο. Θα βρω την λύση.

Καταλαβαίνουμε τι πρέπει να κάνουμε, καταλαβαίνουμε τι πρέπει να κάνει ο αντίπαλος. Τώρα είμαστε στο γήπεδό μας και θα έχουμε τον κόσμο μας. Είμαστε στους NBA Finals, οπότε πρέπει να προστατεύσουμε την έδρα μας αύριο βράδυ. Πρέπει να κάνουμε όσα κάνουμε πάντα, προπόνηση, αποθεραπεία, βίντεο. Δεν θα υπάρχουν πολλές προσαρμογές, πρέπει να κάνουμε αυτά που κάνουμε όλη τη χρονιά.

Παρακολουθώ όσα γίνονται με την πανδημία, γιατί οι γονείς μου ταξίδεψαν στο Μιλγουόκι. Το Λος Άντζελες έβγαλε νέα μέτρα, παρακολουθώ όπως όλοι σας. Μπορούμε να ελέγξουμε όσα μπορούμε να ελέγξουμε, υπάρχει ανησυχία. Οι περιορισμοί για εμάς δεν έχουν αλλάξει, τους έχουμε σε όλη τη σεζόν.

Ο Μπούκερ παίζει όλη τη χρονιά με το ίδιο σκεπτικό. Δεν είδατε πολλούς αγώνες μας σε εθνικό επίπεδο, είναι προετοιμασμένος γι' αυτές τις στιγμές πολύ καιρό πρξν γίνει επαγγελματίας. Εγώ μιλάω με αρκετούς καθημερινά, με τον ΛεΜπρόν με τον Καρμέλο, με τον Γουέιντ, κάνω όσα κάνουν οι φίλοι μεταξύ τους.

Σε αυτή τη Λίγκα πρέπει να έχεις κοντή μνήμη είτε κερδίζεις με 20 είτε χάνεις με 20. Πάντα αυτός ήταν ο τρόπος σκέψης μου. Έχανα στα playoffs με τους Κλίπερς και συνέχιζα να δουλεύω. Αυτή τη στιγμή είμαι ενθουσιασμένος, δεν με ενδιαφέρει η κούραση».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ