20.6 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Κριμιτζά: “Δεν πετύχαμε όσα θα θέλαμε”

Την απογοήτευσή της εξέφρασε η Κυριακή Κριμιτζά μετά την ήττα από τη Μεγάλη Βρετανία στο πλαίσιο της προτελευταίας μέρας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νεανίδων Β' Κατηγορίας. Η ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει αύριο (12/8, 15.15) το Λουξεμβούργο για τις θέσεις 11-12 της τελικής κατάταξης.

«Έπρεπε να είμαστε πιο συγκεντρωμένες στην άμυνα και να μην δεχθούμε κάποια εύκολα καλάθια, αλλά δεν είχαμε και την απαραίτητη συγκέντρωση στην επίθεση. Χάσαμε από μια ομάδα που είχαμε κερδίσει σε φιλικά παιχνίδια στην Αθήνα. Κάναμε ένα κακό ξεκίνημα στο παιχνίδι, μείναμε πίσω στο σκορ και καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια για να το γυρίσουμε. Μπήκαμε πιο συγκεντρωμένες στο δεύτερο ημίχρονο και καταφέραμε να προηγηθούμε, όμως στο τέλος η κούραση μας επηρέασε αρνητικά». 

Σε ότι αφορά στο τελευταίο παιχνίδι με το Λουξεμβούργο και τις συνολικές εντυπώσεις από την παρουσία της Εθνικής στο Ευρωπαϊκό, η αθλήτρια του Σπόρτιγκ ανέφερε: «Πιστεύω ότι το Λουξεμβούργο είναι μια ομάδα που μπορούμε να «χτυπήσουμε» και να ολοκληρώσουμε με νίκη την παρουσία μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Φέτος είμαστε μια πολύ δεμένη ομάδα, με πολύ καλό κλίμα. Σίγουρα είχαμε υψηλότερους στόχους, όμως τελικά δεν πετύχαμε όσα θα θέλαμε».    



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ